Pokémon Scarlet [NSW] - BAZAR (použité zboží)

1 029 Kč
1 009 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 453963
Nintendo

Pokémon Scarlet [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Hra Pokémon Scarlet, nejnovější kapitola ze série Pokémon, přichází na Nintendo Switch koncem letošního roku. S tímto novým titulem činí série Pokémon nový evoluční krok, který vám umožňuje volně objevovat v bohatě vyjádřeném otevřeném světě.

O hře

Svět Pokémonů se vyvinul
Pokémon Scarlet nabízí zážitek v otevřeném světě, který dokáže poskytnout pouze série Pokémon – a to je vítáno i pro nováčky v této sérii. Můžete zažít nový styl dobrodružství se světem, který můžete objevovat ve svém volném čase a nikoli v pořadí, které diktuje příběh. Samozřejmě se vydáte na cestu, abyste zdokonalili své dovednosti jako trenér Pokémonů, ale čeká na vás mnoho dalších objevů a příběhů. Seznamte se s různými lidmi a Pokémony a objevte dobrodružství ve světě Pokémonů tak, jak chcete.
Hlubší zážitek s hrou pro více hráčů
Pokémon Scarlet umožňuje hru až pro čtyři hráče. Spolu se základy série, jako je obchodování a boj s Pokémony, budete moci v těchto hrách s ostatními hráči prozkoumat různá místa regionu. Můžete objevovat nové Pokémony a objevovat neznámé oblasti se svými přáteli a rodinou, což se vám otevírá dveře k vzácnějšímu a zábavnějšímu dobrodružství než kdykoli předtím!

Trailer


Recenze na Pokémon Scarlet [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.