Pokémon Legends: Arceus Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 289 Kč
Cena bez DPH: 1 065 Kč
 
Kód produktu: 432319
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetřit 260 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 1 029 Kč

Pokémon Legends: Arceus [NSW]


Chytejte a zkoumejte divoce žijící Pokémony a dokončete tak první Pokédex pro región Sinnoh v Pokémon Legends: Arceus, který dorazil na Nintendo Switch začiatkem roku 2022. Tato hra ctí základní hratelnost původních Pokémon her a přidává k nim nové akční a RPG prvky.

Navštivte region Sinnoh, do kterého byly zasazeny hry Pokémon Diamond a Pokémon Pearl. Ale tento příběh se odehrává v době dávno minulé, kdy nápady jako stát se trénerem Pokémonů, nebo vytvoření Pokémon Ligy vůbec neexistovaly. Všude okolo seba narazíte na divoké Pokémony, žijících v drsném prostředí, co dělá z regionu Sinnoh úplně jiné místo, než které si pamatujete z Pokémon Diamond a Pokémon Pearl.


Chytejte Pokémony

Pokud chcete chytit Pokémona, musíte ho nejprve sledovat a vypozorovat tak jeho chování, potom se k němu opatrně přiblížit, zaměřit Poké Ball a hodit! Vaši spřátelení Pokémoni Vám mohou pomáhat při chytání divokých Pokémonů. Stačí jen hodit Poké Ball s Vašim Pokémonem blízko divokého, kterého chcete chytit a začne se odehrávat souboj, ve kterém ovládáte svého Pokémona výběrem z útoků, které zná.


Seznamte se se svým prvním Pokémonem

Ve chvíli, kdy se vydáte na dobrodružství s cílem vytvořit první Pokédex regionu Sinnoh, budete si moct vybrat svého prvního Pokémona. Stane se Vašim parťákem Rowlet, Cyndaquil, nebo Oshawott? Tito tři Pokémoni dorazili splečně s Profesorem, který je pochytal během svých výprav do různých oblastí.




Recenze na Pokémon Legends: Arceus

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.