Podložka pod myš Endorfy Cordura Speed M, černá

Cena s DPH
439 Kč
Cena bez DPH: 363 Kč
 
 
Kód produktu: 461796

Podložka pod myš Endorfy Cordura Speed M, černá [EY6B001]

 

Středně velká herní podložka pod myš Endorfy Cordura Speed M je vyrobena z vysoce odolného a omyvatelného materiálu Cordura, používaného pro výrobu armádního či motocyklového vybavení. S přilnavým gumovým podkladem je podložka bezpečně přichycena ke stolu, kde zůstává za všech okolností.

O produktu

  • Dokonalé provedení
    Tato podložka vás překvapí svým hladkým povrchem, který vám umožní bezproblémový skluz myši. Je vybavena tkaninou CORDURA s hustým prošíváním, která udrží povrch pod myší svěží i po několika hodinovém používání. Tento povrch je navíc vodoodpudivý. Nezlekne se tak ani rozlitých nápojů. V případě nehody lze podložkou pouze otřít a pokračovat dále v zábavě.

  • Tkanina CORDURA
    Cordura je tkanina používaná k výrobě armádního či motocyklového vybavení. Nebojí se ohně, vody, extrémních teplot ani kritických situací. Díky husté struktuře je prakticky nezničitelná. Proto se využívá k výrobě stanů, ochranných oděvů, obuvi, pouzder a nyní také k výrobě podložky Endorfy Cordura Speed.

  • Drží na svém místě
    Podložka Endorfy přilne na váš stůl a bude tam držet jako přilepená. To zaručuje kvalitní pryžová spodní strana, která zvládne i dynamické pohyby myší.

 

Technická specifikace
Určení Herní podložka pod myš
Kompatibilita Optické a laserové myši
Materiál Guma, tkanina
Obšití Ano
Voděodolnost Ano
Velikost M
Rozměry 360 x 300 x 3 mm

Obsah prodejního balení:

  • Podložka pod myš
  • Dokumentace


Recenze na Podložka pod myš Endorfy Cordura Speed M, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.