Herní podložka pod myš ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 457152
ASUS

Herní podložka pod myš ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition [90MP0380-BPUA00]

Exkluzivně pouze u nás

Velká herní podložka pod myš ROG Hone Ace Aim Lab Edition je navržena tak, aby spolupracovala s Aim Lab X ROG 360, aby pomohla hráčům zlepšit jejich herní výkon. Hone Ace má hybridní látkový povrch pro hladší klouzání a lepší ovládání, vodu, olej a prach odpuzující povrchový ochranný nano povlak a měkkou protiskluzovou gumovou základnu.




Zdokonalte svůj úspěch

Zdokonalte svůj úspěch pomocí herní podložky pod myš ROG Hone Ace Aim Lab a softwarové funkce synergie úloh Aim Lab X ROG 360.
S texturovaným hybridním látkovým povrchem pro vynikající kontrolu a ochranným nano povlakem pro odolnost je Hone Ace tím nejlepším tréninkovým nástrojem pro šampiony.

Cvik dělá mistra

Trénujte pro dokonalý výsledek s ROG Hone Ace Aim Lab Edition a Aim Lab X ROG 360, interaktivním prostorem pro zlepšení vašeho cíle ve všech směrech. Měřicí značky na podložce pod myš vám pomohou kvantifikovat pohyby zápěstí a předloktí při pohybu zaměřovacího kříže na obrazovce, což vám umožní procvičit si pohyb a zlepšit vaše přesné a konzistentní umístění zaměřovače.

Hladší a přesnější pohyby

Hybridní tkanina poskytuje texturovaný povrch s optimálním třením, vyváženým rychlým skluzem a brzdnou silou pro přesné ovládání. Téměř dokonalé rovnoměrné sledování podél osy X a Y znamená, že pohyby ve všech směrech jsou plynulé a konzistentní, díky čemuž je podložka ideální pro praktiky trackingu.





Povrch s dokonalou ochranou

Ochranný nano povlak na vojenské úrovni na podložce pod myš ROG Hone Ace Aim Lab Edition chrání před náhodným rozlitím vody či oleje. Snadno se čistí a udržuje, aby se dosáhlo konzistentní a pohotový povrch, který dlouho vydrží.





Pevná gumová základna

Pryžová základna o tloušťce 3 milimetry poskytuje stabilní, neklouzavý základ, jakož i správné množství odpružení pro dlouhé hodiny herního pohodlí.

 

Technická specifikace
Rozměry: 508 x 420 x 3 mm
Materiál: základna - guma
povrch - textil, nano povlak
Vlastnosti: Optimalizovaný povrch myši
Ochranný nano povlak
Extra měkká gumová základna
Obšití proti třepení
Podsvícení: ne

Obsah balení:

  • Podložka
  • Dokumentace


Recenze na Herní podložka pod myš ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.