PlayStation Pulse Elite Wireless Headset, vystavený, záruka 21 měsíců

3 469 Kč
3 429 Kč
Cena bez DPH: 2 834 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 475412
SONY
pouzity
VYSTAVENÉ - Plně funkční zboží, které může obsahovat drobné oděrky způsobené běžným používáním. Zboží je dodáváno s kompletním originálním balením. Jedná se o zboží, které mohlo být určitou dobu vystaveno na prodejně , anebo na jiném výstavním místě. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme záruční dobu 21 měsíců (IČ: 12 měsíců).

PlayStation Pulse Elite Wireless Headset, vystavený, záruka 21 měsíců [CFI-ZWH2]

  • Plně funkční zboží, které může obsahovat drobné oděrky způsobené běžným používáním. Zboží je dodáváno s kompletním originálním balením. Jedná se o zboží, které mohlo být určitou dobu vystaveno na prodejně nebo jiném výstavním místě. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme záruční dobu 21 měsíců (IČ: 12 měsíců).
    S bezdrátovými sluchátky Sony Pulse Elite vás čeká nová éra herního ozvučení s věrným zvukem a bleskurychlou konektivitou.

    O produktu

      • Nová éra herního zvuku čeká
        Užívejte si výjimečně věrný zvuk ve svých oblíbených hrách s planárními magnetickými sluchátky, díky kterým uslyšíte každičký detail zprostředkovaný bezztrátovým a bleskurychlým bezdrátovým připojením PlayStation Link.

      • Jak mají hry opravdu znít
        Vychutnávejte si věrné herní ozvučení ve sluchátkách s pohodlným designem, která jsou vybavena zasouvatelným mikrofonem a zabudovanou baterií s dlouhou výdrží. Tato sluchátka inspirovaná studiovými modely reprodukují zvuk s téměř dokonalou přesností, a to v celém zvukovém spektru, takže hry uslyšíte přesně tak, jak to vývojáři zamýšleli.

      • Planární magnetická sluchátka
        Obklopte se zvukem plným bohatých jemných detailů za doprovodu hlubokých basů, které promění každé herní utkání na něco skutečně velkolepého. Vylepšete si své vnímání ve hrách na PS5, které podporují 3D zvuk. Zvukové signály jsou do prostoru umístěny s dokonalou přesností ve všech třech rozměrech.

      • Technologie PlayStation Link
        Nenechte si ujít ani pípnutí díky nové bezztrátové technologii s ultranízkou latencí PlayStation Link, která bezdrátově poskytuje bleskurychlý zvuk, ve kterém se při přenosu neztratí ani jediný detail. Snadno se připojte a přepínejte mezi zařízeními kompatibilními se zařízením PlayStation Link, jako jsou konzole PS5, PC, Mac a vzdálený přehrávač PlayStation Portal.

      • Potlačení hluku posílené umělou inteligencí
        Díky mikrofonu s technologií pro potlačení hluku vás všichni uslyší čistě a hlasitě. Tuto novou technologii pohání umělá inteligence trénovaná pro identifikaci, izolaci a odstranění nechtěných zvuků na pozadí vašeho hlasu.

      • Připojení k mnoha zařízením
        Vyrazte, kamkoli vás dobrodružství zanese, a bezdrátově se připojujte k celému množství zařízení. Dejte se do pohybu s přímým připojením sluchátek k mobilnímu telefonu nebo tabletu. Poslouchejte zvuk ze zařízení PlayStation Link a zařízení Bluetooth současně a zůstávejte ve hře i při přijímání hovorů a poslechu hudby z mobilního zařízení.

      • Vždy připravené ke skvělému hraní
        Nabíjejte baterii s vysokou kapacitou pěkně na očích. Přiložený držák s nabíječkou lze připevnit ke stolu, na desku nebo namontovat na zeď, takže sluchátka budou krásně vystavena vedle vaší herní sestavy, kde budou také připravena kdykoli se vrhnout do hraní.

    • USB adaptér PlayStation Link
      Bezdrátová sluchátka s mikrofonem PULSE Elite se dodávají s USB adaptérem PlayStation Link, který je vhodný pro použití s konzolemi PS5, PC i Macem. Pro ještě větší pohodlí si můžete pořídit další adaptéry a ještě snáze si užívat bleskově rychlé bezdrátové a bezztrátové audio připojení k více zařízením.

     

    Technická specifikace
    Sluchátka
    Typ sluchátek on-ear, na uši
    Design uzavřený
    Velikost měničů neuvedeno
    Typ měničů Planární magnetické
    Frekvenční odezva neuvedeno
    Mikrofon
    Typ výsuvný
    Potlačení hluku ano
    Ovládání ztlumení ano
    Frekvenční odezva neuvedeno
    Citlivost neuvedeno
    Impedance mikrofonu neuvedeno
    Ostatní
    Baterie integrovaná
    Velikost neuvedeno
    Ostatní
    Ovládání hlasitosti ano
    Připojení Bluetooth
    USB adaptér
    Kompatibilita PlayStation 5
    MAC
    PC
    Materiál náušníků neuvedeno
    Hlavový most neuvedeno
    Rozměry neuvedeno
    Hmotnost neuvedeno

    Obsah balení:

    • Sluchátka
    • Nabíjecí stojan
    • Dokumentace

    Produktové video


Recenze na PlayStation Pulse Elite Wireless Headset, vystavený, záruka 21 měsíců

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.