PlayStation Pulse Elite Wireless Headset

Cena s DPH
3 899 Kč
Cena bez DPH: 3 222 Kč
 
 
Kód produktu: 469046
SONY

PlayStation Pulse Elite Wireless Headset [CFI-ZWH2]

S bezdrátovými sluchátky Sony Pulse Elite vás čeká nová éra herního ozvučení s věrným zvukem a bleskurychlou konektivitou.

O produktu

    • Nová éra herního zvuku čeká
      Užívejte si výjimečně věrný zvuk ve svých oblíbených hrách s planárními magnetickými sluchátky, díky kterým uslyšíte každičký detail zprostředkovaný bezztrátovým a bleskurychlým bezdrátovým připojením PlayStation Link.

    • Jak mají hry opravdu znít
      Vychutnávejte si věrné herní ozvučení ve sluchátkách s pohodlným designem, která jsou vybavena zasouvatelným mikrofonem a zabudovanou baterií s dlouhou výdrží. Tato sluchátka inspirovaná studiovými modely reprodukují zvuk s téměř dokonalou přesností, a to v celém zvukovém spektru, takže hry uslyšíte přesně tak, jak to vývojáři zamýšleli.

    • Planární magnetická sluchátka
      Obklopte se zvukem plným bohatých jemných detailů za doprovodu hlubokých basů, které promění každé herní utkání na něco skutečně velkolepého. Vylepšete si své vnímání ve hrách na PS5, které podporují 3D zvuk. Zvukové signály jsou do prostoru umístěny s dokonalou přesností ve všech třech rozměrech.

    • Technologie PlayStation Link
      Nenechte si ujít ani pípnutí díky nové bezztrátové technologii s ultranízkou latencí PlayStation Link, která bezdrátově poskytuje bleskurychlý zvuk, ve kterém se při přenosu neztratí ani jediný detail. Snadno se připojte a přepínejte mezi zařízeními kompatibilními se zařízením PlayStation Link, jako jsou konzole PS5, PC, Mac a vzdálený přehrávač PlayStation Portal.

    • Potlačení hluku posílené umělou inteligencí
      Díky mikrofonu s technologií pro potlačení hluku vás všichni uslyší čistě a hlasitě. Tuto novou technologii pohání umělá inteligence trénovaná pro identifikaci, izolaci a odstranění nechtěných zvuků na pozadí vašeho hlasu.

    • Připojení k mnoha zařízením
      Vyrazte, kamkoli vás dobrodružství zanese, a bezdrátově se připojujte k celému množství zařízení. Dejte se do pohybu s přímým připojením sluchátek k mobilnímu telefonu nebo tabletu. Poslouchejte zvuk ze zařízení PlayStation Link a zařízení Bluetooth současně a zůstávejte ve hře i při přijímání hovorů a poslechu hudby z mobilního zařízení.

    • Vždy připravené ke skvělému hraní
      Nabíjejte baterii s vysokou kapacitou pěkně na očích. Přiložený držák s nabíječkou lze připevnit ke stolu, na desku nebo namontovat na zeď, takže sluchátka budou krásně vystavena vedle vaší herní sestavy, kde budou také připravena kdykoli se vrhnout do hraní.

  • USB adaptér PlayStation Link
    Bezdrátová sluchátka s mikrofonem PULSE Elite se dodávají s USB adaptérem PlayStation Link, který je vhodný pro použití s konzolemi PS5, PC i Macem. Pro ještě větší pohodlí si můžete pořídit další adaptéry a ještě snáze si užívat bleskově rychlé bezdrátové a bezztrátové audio připojení k více zařízením.

 

Technická specifikace
Sluchátka
Typ sluchátek on-ear, na uši
Design uzavřený
Velikost měničů neuvedeno
Typ měničů Planární magnetické
Frekvenční odezva neuvedeno
Mikrofon
Typ výsuvný
Potlačení hluku ano
Ovládání ztlumení ano
Frekvenční odezva neuvedeno
Citlivost neuvedeno
Impedance mikrofonu neuvedeno
Ostatní
Baterie integrovaná
Velikost neuvedeno
Ostatní
Ovládání hlasitosti ano
Připojení Bluetooth
USB adaptér
Kompatibilita PlayStation 5
MAC
PC
Materiál náušníků neuvedeno
Hlavový most neuvedeno
Rozměry neuvedeno
Hmotnost neuvedeno

Obsah balení:

  • Sluchátka
  • Nabíjecí stojan
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na PlayStation Pulse Elite Wireless Headset

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.