Pathfinder: Wrath of the Righteous (Limited Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Pathfinder: Wrath of the Righteous (Limited Edition) - PS4
Cena s DPH
1 139 Kč
Cena bez DPH: 941 Kč
 
Kód produktu: 448873
KochEN dabing

Pathfinder: Wrath of the Righteous (Limited Edition) [XBOX ONE]

Pathfinder: Wrath of the Righteous

  • Vydejte se na výpravu do světa zamořeného démony v novém epickém RPG od tvůrců úspěšné hry Pathfinder: Kingmaker. Prozkoumejte povahu dobra a zla, naučte se pravou cenu za moc a povstaňte jako mýtický hrdina chopný skutků, které se vymykají očekáváním smrtelníků.
  • Cesta vás zavede do Worldwoundu, kde otevření trhliny z Prázdnoty rozpoutalo vše pohlcující teror. Více než sto let sousední národy nebojácně bojovaly a snažily se zatlačit nepřítele zpět - avšak marně.

Nyní máte šanci tento konflikt ukončit, jenže cesta ke spáse není ani zdaleka přímočará. Stanete se zářivým andělem s podporou ušlechtilých paladinů? Nebo silným nekromancerem s hordami nesmrtelných nemrtvých ve vašem područí? Nebo něčím zcela jiným? Veďte své vojsko a vyzvěte mocné démonické pány. Vaše křížová výprava uvede do pohybu sérii událostí, po kterých se vy – i samotný svět – navždy změníte.

Klíčové vlastnosti

Hrajte za svého hrdinu po svém
      • Vytvořte si libovolnou postavu díky flexibilitě, bohatosti a hloubce pravidel z první edice Pathfinder. Vyberte si z 25 tříd, 12 ras postav a více než tisíce kouzel, triků a schopností, které budou vyhovovat vašemu osobnímu hernímu stylu.
Každé rozhodnutí má následek
      • Vaše rozhodnutí mají větší váho než kdykoliv předtím. Váš cíl je jasný, ale musíte si k němu nalézt vlastní cestu. Kdo zemřel a kdo bude žít? Kdo zůstane a kdo odejde? Udělejte rozhodnutí a sledujte, jak se svět kolem vás mění.
Nový způsob boje
      • Užijte si dva bojové režimy, zatímco budete likvidovat nepřátele - v reálném čase s možností pozastavení a tahů. Plynule se mezi nimi přepínejte, abyste mohli vždy vše řešit tak pomalu nebo rychle, jak budete chtít. Jedinečná pravidla Pathfinder vám také umožní provádět pokročilé bojové manévry, jako například souboj v sedle. Používejte je moudře!
Svolejte družinu
      • Soupiska více než 10 jedinečných společníků je připravena přidat se na vaši stranu. Když si získáte jejich důvěru, budou vám krýt záda bez ohledu na nástrahy, které vás čekají. A když si začnete lézt na nervy, nu... možná bude čas se rozloučit.
Veďte křížovou výpravu
      • Abyste zemi očistili od démonické pohromy, budete potřebovat mnohem více než družinu dobrodruhů. Chopte se velení křižáků a doveďte je k vítězství - jednak jako stratég, který ovládá bitvu shora, a také jako polní velitel v novém taktickém bojovém režimu.
Zvolte si cestu
      • Prozkoumejte devět jedinečných mýtických cest: získejte mimořádné schopnosti a utvářejte budoucnost. Vaše rozhodnutí vás mohou proměnit v nebeského anděla, zuřícího démona, silného lišeje, chytrého trikaře, nadpozemského Aeona, vzpurného Azatu, moudrého zlatého draka, nenasytný kráčející roj - nebo zůstaňte smrtelní a dojděte po náročné cestě za titulem.

DLC
Faces Of War
      Do Kenabres dorazí noví křižáci, aby bojovali proti démonům a osvobodili Golarion před Worldwoundem.
Toto bezplatné DLC obsahuje:
      • Tři nové portréty na výběr při vytváření nové postavy - aasimar, polčík a poloviční Elf
      • Schopnost přiblížit kameru v okně postavy
      • Další možnost pro úpravu vzhledu postavy: nové účesy, obličeje, vojenské barvy, barvy vlasů

Love Beyond Death
      Démonická invaze zničila bez varování řadu životů. Nezastavitelná katastrofa přinesla stejnou smrt každému - bohatým i chudým, šťastným i nešťastným, mladým i starým.

      Toto bezplatné DLC obsahuje vedlejší roli pro 5. kapitolu hlavního příběhu Wrath of the Righteous. Navštivte novou oblast Bear's Maw Shrine. Tam spatříte následky démonické invaze, ke které došlo právě uprostřed jedné z nejvýznamnějších událostí v životě každého člověka – během svatby.

Paint Of War
      Válka je zkušený umělec, který kreslí na těla ty, kdo v ní bojují. Když se na tyto obrazy podíváte, můžete jednoduše odlišit veterána křížových výprav od čerstvého brance.

      Toto bezplatné DLC obsahuje dodatečné možnosti pro úpravu vzhledu postavy: nové druhy tetování a tělových kreseb a možnosti změnit barvu očí.

Návštěvník Ze Vzdálených Zemí
      Velkolepí svrchovaní draci, známí díky své moudrosti, málokdy opouštějí svou domovinu Tian Xia. Ještě větším překvapením je, najít jednoho z nich, mladého a statečného mezi osobním majetkem hrdinů Páté křížové výpravy. Je stále příliš mladý, než aby mohl bojovat proti démonům, ale rád pomůže těm, kteří potřebují jeho cenné rady.

Získejte nového mazlíčka - malého suverénního draka. Jeho velká moudrost vám pomůže uspět ve všech zkouškách znalostí a příběhu. Tohoto nového mazlíčka naleznete ve své osobní truhle.
Bonusový obsah:
  • Oficiální příručka
    Tato příručka je vstupním bodem do hry Pathfinder: Wrath of the Righteous.
    Toto mistrovské dílo grafiky i slova vám otevře Worldwound a jeho okolí – drsný region ze světa Pathfinder, kde se odehrává nejnovější dobrodružství. Dozvíte se více o tomto regionu, hrdinech a společnících ao mýtických cestách, které na vás čekají ve hře.
    Připravte se ponořit hlouběji do toho nejepičtějšího RPG všech dob a rozhodněte se, na které straně chcete být!
  • Nálepky

Trailer


Recenze na Pathfinder: Wrath of the Righteous (Limited Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.