PanzerGlass ochranný kryt objektivu fotoaparátu pro Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 467386
PanzerGlass

PanzerGlass ochranný kryt objektivu fotoaparátu pro Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max [1137]

Dnes už nestačí chránit si jen displej chytrého telefonu. Pokročilé technologie objektivu jsou křehké a náchylně k poškození. Poskytnutím dodatečné ochrany předejdete nečekaným finančním nákladům a zajistíte, že iv budoucnu budou všechny funkce objektivu fungovat spolehlivě a podle očekávání.

O produktu

  • Účinná ochrana před poškozením objektivů
    Když nosíte svůj iPhone 15 v kapsách spolu s klíči nebo jinými ostrými předměty, objektivy fotoaparátu se mohou snadno poškrábat, a to i přesto, že používáte ochranné pouzdro. Riziko pro ně představují také silné nárazy či pády.
  • Špičková kvalita fotografií vždy a všude
    Ochranný kryt objektivů PanzerGlass™ PicturePerfect je dokonale průhledný a vyroben na desetinu milimetru přesně, aby precizně sedl na objektivy iPhone 15. Žádným způsobem tak neovlivňuje kvalitu fotek nebo videí a zabudované funkce fotoaparátu.
  • Snadná instalace a kompatibilita s pouzdrem
    Kryt PanzerGlass™ PicturePerfect je mimořádně odolný, ale zároveň tenký a jeho okraje jsou elegantně zaoblené. Nenaruší tak design vašeho iPhone 15 a je plně kompatibilní s pouzdry.
  • Fantastické 4 vrstvy:
    Oleofobní vrstva je rozhodující v tom, jak vnímáme kvalitu produktu. Zabraňuje otiskům prstů a výrazně redukuje šmouhy. Navíc je příjemná na dotek. Vrstva ochranného skla. Klíčovým rozlišovacím znakem je kvalitní ochranné sklo. Je navrženo tak, aby vytvořilo dokonalou rovnováhu mezi odolností proti pádu a poškrábání a zároveň si zachovalo tenkost, která nijak neovlivní atraktivitu chytrého telefonu.Polymetylmetakrylátová (PMMA) vrstva je především o bezpečnosti. Je přilepená na sklo, aby poskytovala pevnou oporu, takže pokud se sklo náhodou rozbije, neroztříští se na střepiny. Tímto způsobem není nikdy ohrožena vaše bezpečnost. Silikonová vrstva umožňuje snadné připevnění na váš chytrý telefon. Zajišťuje dokonalou přilnavost a bezpečné uchycení i po opakovaném odstranění či aplikování.
  • Úroveň tvrdosti PLATINUM
    Středně odolná řada ochranných skel PanzerGlass™. Při výrobě je 2x temperovaná a leštěná, čímž získává vynikající odolnost. Objektivy fotoaparátu ochrání i před silnějšími nárazy, pády z větší výšky či škrábanci od ostrých předmětů.
  • Udržitelná EKO balení
    Společnost PanzerGlass™ podniká kroky, které vedou ke snižování environmentální zátěže. Všechny své produkty navrhuje tak, aby prodlužovaly životnost zařízení a zamezovaly jejich rozbití v důsledku pádů nebo nárazů. Balení ochranného krytu objektivů fotoaparátu PicturePerfect je vyrobeno z ekologického, udržitelného papíru s FSC certifikací. Ten sestává ze surovin, které jsou získávány a zpracovávány s ohledem na přírodu. Obaly jsou tak přátelské k životnímu prostředí a přispívají k lepší budoucnosti nás všech.

Obsah prodejního balení:

  • PanzerGlass ochranný kryt
  • Handrička napuštěná alkoholem
  • Handrička z mikrovlákna
  • Samolepka na odstranění prachu


Recenze na PanzerGlass ochranný kryt objektivu fotoaparátu pro Apple iPhone 15 Pro/15 Pro Max

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.