Pac-Man World: Re-Pac Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Pac-Man World: Re-Pac - PS5Pac-Man World: Re-Pac - Xbox Series X|SPac-Man World: Re-Pac - NSW
Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 449471
BandaiEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

Pac-Man World: Re-Pac [PS4]

PAC-MAN WORLD, který byl poprvé vydán v roce 1999, byl svědkem vzrušujícího debutu PAC-MAN v žánru 3D plošinovek. Tento první záznam z trilogie PAC-MAN WORLD pokračoval v prodeji 1,5 milionu kusů po celém světě! Nyní je remaster, který fanoušci požadovali, tady!

O hře:

V PAC-MAN WORLD Re-PAC přichází PAC-MAN na své narozeniny domů, aby zjistil, že duchové unesli rodinu PAC-MANA ??a zničili jeho párty! PAC-MAN se musí vydat na dobrodružství přes šest oblastí ostrova duchů, aby zachránil svou rodinu a přátele a postavil se tváří v tvář šéfovi Ghosts, TOC-MANOVI!
Díky obnovené grafice, vylepšené hratelnosti a aktualizovaným funkcím je PAC-MAN WORLD Re-PAC akční/plošinovkovou zábavou pro zkušené fanoušky PAC i pro nové PAC-soiasty po celém světě!

Klíčové vlastnosti

  • Modernizovaná klasika
    Tato 3D plošinovka, která využívá hardware současné generace, je nabitá plynulejším intuitivním hraním, aktualizovaným vizuálem včetně lesklého nového vzhledu pro PAC-MAN a Ghosts, vylepšeným uživatelským rozhraním, vyladěnými detaily prostředí a širším pohledem na akci.
  • Více režimů
    Dobrodružství v hlavní kampani v QUEST MODE, zahrajte si kolekci 3D bludišť s klasickou hratelností v MAZE MODE a vychutnejte si PAC-MAN, původní arkádovou klasiku, která to vše odstartovala v ORIGINÁLNÍM REŽIMU!
  • Světy dobrodružství
    Vyhněte se duchům a jiným padouchům, řešte environmentální hádanky a sbírejte předměty v šesti oblastech ostrova duchů: pirátské oblasti, oblast ruin, vesmírná oblast, oblast Funhouse, tovární oblast a oblast sídla - každá s více úrovněmi a jedinečnou bojovou výzvou bossů!
  • Více než běh a dušení
    PAC-MAN bude zadek-odrážet, otáčet se, vznášet se a další přes šest oblastí při sbírání PAC-DOTS, ovoce a power upů! Staňte se neporazitelnými a kráčejte pod vodou se zapnutím Metal PAC-MAN a staňte se MEGA PAC-MANem, abyste udusili duchy!
  • Zachraňte PAC-FAM & Přátelé
    Najděte klíče ukryté v každém světě, abyste zachránili PAC-MOM, PAC-BOY, PAC-SIS, profesor PAC, PAC-BUDDY & Pooka. S každou záchranou získává PAC-MAN výhodu pro závěrečnou bitvu proti obávanému TOC-MANOVI!

Trailer


Recenze na Pac-Man World: Re-Pac

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.