Oriental Empires [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 441430
IcebergEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Oriental Empires [Steam] [PC digital]


Tahová 4X strategická hra, která obnovuje civilizace starověké Číny. Rozvíjejte svou zemi, stavte velká města, zvyšujte obrovské armády a bojujte epické bitvy se stovkami vojáků bojujících přímo na herní mapě. Rozšiřte své technologie, kulturu a náboženství, abyste vytvořili jedno z největších impérií lidstva.


Vstupte do světa starověkého Orientu. Ovládejte město nebo kmen od úsvitu čínské historie a přeměňte jej na velkou říši. Rozvíjejte svou zemi, vytvářejte velká města, zvyšujte obrovské armády a bojujte v epických válkách. Rozšiřte svou technologii, kulturu a náboženství, abyste vytvořili jednu z velkých civilizací lidstva. Celá akce se odehrává na jedné velkolepé herní mapě, která oživuje hory, lesy, pláně a pouště Číny. Přibližte, abyste si prohlédli své jednotky a viděli, jak se vaši rolníci namáhají, nebo oddalte pro strategický přehled. Naplánujte si bitvy, ukončete svůj tah a poté sledujte, jak vaše armády plní vaše rozkazy, přičemž stovky vojáků bojují přímo na herní mapě.


Začněte jako jeden národ nebo kmen, začněte od skromných začátků s jedinou osadou a rozšiřte své impérium a rozvíjejte svou kulturu s cílem stát se všeobecně uznávaným Synem nebes a vládcem světa.


Vlastnosti:

  • Hrajte za jednu ze 16 různých frakcí, z nichž každá má své speciální bonusy nebo tresty.
  • Obrovská krásně vykreslená mapa s atraktivním a autentickým zobrazením země Číny a Mongolska.
  • Velké bitvy se stovkami nebo tisíci vojáky, které jsou podrobně zobrazeny přímo na herní mapě. Sledujte, jak zručné armády a posily jdou do boje podle bojových rozkazů a formací, které si hráč nastavil.
  • Plně animované 3D modely s variacemi obličeje a oblečení pro každý model, včetně pěchoty, kavalerie, bojových a dělostřeleckých jednotek i námořních sil.
  • Dlouhý plynulý rozsah přiblížení vám umožní vstoupit přímo do herního světa nebo oddálit pro strategický přehled.
  • Rozvíjejte své osady stavěním budov a rozvíjením krajiny kolem nich, stavte trhy a přístavy, abyste mohli obchodovat po zemi a po vodě.
  • Vypracovat strom výzkumu včetně technologie, jakož i kulturního, filozofického a náboženského vývoje.
  • Mnoho dalších prvků bude určovat výsledek vaší snahy o dominanci, jako jsou vůdci, obléhání, neklid a vzpoura a hodnocení autority a kultury.
  • Jako císař stanovte edikty, zákony a vyhlášky, abyste vyvážili moc a vstoupili do nové nádherné éry s novými technologiemi a vojenskými jednotkami, které mění hru!

  • Název vydavatele: Iceberg Interactive B.V.
  • Název vývojáře: Shining Pixel Studios
  • Datum vydání: 21.09.2016
  • Pegi: 16
  • Žánr: Strategie
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 64 bit (32 bit nepodorované)
    Procesor: Intel Core i5-3230M @ 2.60GHz nebo ekvivalentný AMD procesors
    Paměť: 4 GB RAM
    Grafická karta: 256 MB DX 9 Compliant videocard s pixel shader 3,0
    Pevný disk: 2 GB volného míesta
    DirectX: Verze 9.0c


    Jedná se o digitální verzi hry Oriental Empires, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Oriental Empires © 2016 J. Carline and R.T. Smith. Developed by Shining Pixel Studios. Licensed exclusively worldwide to and published by Iceberg Interactive B.V. All brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in the UK.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Oriental Empires [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.