ORGANICS by RedBull Black Orange - 250ml

Cena s DPH
39 Kč
Cena bez DPH: 32 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 445845

ORGANICS by RedBull Black Orange - 250ml [RC238562]


Ne příliš sladká, s výraznou chutí. Lahodný citron a limetka korunované pikantním zázvorem a pomerančem, doplněné jemnou nasládlostí pro nezaměnitelně čistý zážitek z kůly.


Ingredience ze 100% přírodních zdrojů.

Na základě nařízení EU o produkci a označování ekologických produktů nesmějí tyto produkty obsahovat umělá ochucovadla, umělá barviva ani konzervační látky, jako je například kyselina fosforečná.


Přísady:

  • Voda: ORGANICS by Red Bull jsou vyrobeny z alpské vody z rakouských a švýcarských hor. Alpy jsou jednou z největších zásobáren pitné vody.
  • Cukr: Jemně sladkou chuť všem produktům z řady ORGANICS by Red Bull propůjčuje cukr získávaný z cukrové řepy pěstované v ekologickém zemědělství.
  • Koncentrát pomerančové šťávy: Bio pomeranče dodávají ORGANICS by Red Bull Black Orange ovocnou a harmonickou rovnováhu sladké a kyselé chuti.

  • Koncentrát citrónové šťávy: Osvěžující a rafinovaně natrpklá chuť ORGANICS by Red Bull Black Orange pochází z koncentrátu citrónové šťávy ekologicky pěstovaných citrónů.
  • Sirup z karamelizovaného cukru: Typicky příjemné, aromatické a jemně nasládlé tóny dodává ORGANICS by Red Bull Black Orange karamelizovaný cukr z cukrové řepy pěstované v ekologickém zemědělství.
  • Koncentrát mrkvové šťávy: Mrkev dodává to správné množství sladké a zároveň jemně zvláštní chuti, která dokonale doplňuje chuťový profil ORGANICS by Red Bull Black Orange.
  • Přírodní aroma z výtažků rostlin: pomeranč, hořký pomeranč, Quassia

Recenze na ORGANICS by RedBull Black Orange - 250ml

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.