Oninaki Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Oninaki - NSW
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 407841
SquareEN dabing

Oninaki [PS4]

Zcela nová akční RPG hra Oninaki, která vypráví příběh jednoho Strážce na cestě za ochranou života po smrti. Oninaki nabízí vzrušující bitvy ve stylu hack and slash (typ boje), s detailním přizpůsobením démonů a zbraní, a více než dostatečným obsahem, který vás láká vrátit se zpět do hry. Zažijte jedinečnou akční hru v kombinaci s hlubokým a vydatným příběhem.

Reinkarnace je základem našeho života. Oslavujeme životy, které jsme dostali a modlíme se za další.

Život je zármutkem smrti a způsobuje, že mrtví zabloudí. Ve skutečnosti není většího strachu v reinkarnaci. Takže, když posíláme mrtvých, obrátíme svůj smutek k radosti.

Ale duše těch, kteří zadrželi své slzy v životě, stále potřebují spasení smrtí. Povinnost, která patří Strážcem.

Jejich úkolem je vést zbloudilé duše známé jako ztracené a sloužit jako Strážci světa živých a toho co následuje ( 'The Living World' and 'The Beyond').

Strážci prolomí pouta, které spojují ztracených s tímto světem a posílají je do dalšího. Ovládají emoce živých a mrtvých. Cení si život nad všechno ostatní.

Toto je příběh jednoho ze Strážců.

  • Zažijte rychle se měnící a plynulé hraní s bitvami v reálném čase. Bojujte proti nepřátelům v jednom ze tří režimů a využívejte bojový systém Démonů využívající různé vzrušující zbraně.
  • Spojte svého hrdinu Kagachiho během bitvy s různými démony, abyste zdokonalovali své dovednosti a schopnosti.
  • Vytvořte si strategii v boji výběrem démona, který odpovídá znakem vašeho nepřítele. Sledujte, jak Kagachi promění moc démona na vstup do různých podob, aby zvýšil úrovně útoku.
  • Vychutnejte si živou grafiku pečlivě nakreslenou pro zprostředkování drastického kontrastu, mezi světem živých a toho co následuje.
  • Silný příběh Oninakiho, který ožil prostřednictvím emocionálnyc scén, událostí a intimních rozhovorů.



  • Související produkty (1)


    Recenze na Oninaki

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.