Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game - PS4Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game - XBOX ONE
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 430886
SEGAEN dabing

Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game [NSW]


Olympijské hry jsou konečně tady a tentokrát je to vaše šance na slávu! Ať už hrajete s přáteli, rodinou nebo střílíte na hvězdy na globálních žebříčcích... Tokio 2020 je párty hra, kterou si může každý zahrát!


Připravte se na to, abyste při vytváření svého sportovce popustili uzdu, vycvičili ho a zapojili se do zábavy. Proč se spokojit se standardním sportovním oblečením, když můžete vypustit do pozornosti piráta, astronauta nebo modrého hráče, ježka Sonica! Jít za zlatem nikdy nebylo tak zábavné!


  • Vytvořte si svého vysněného olympionika! Oblečte se a udělejte dojem na největším pódiu s více než 50 návrhy kostýmů pro svého avatara.
  • Zvedněte a hrajte! Bez ohledu na vaši herní úroveň, jděte po zlatě v široké škále přístupných arkádových sportů.
  • Spojte se nebo se postaňte! Oslavte největší sportovní událost na zemi a zapojte se do večírku zábavnou, přátelskou soutěží.
  • Vyberte si z 18 zábavných sportovních událostí: 100 m Štafeta, 4x100m, 110 m překážek, Skok do dálky, Hod kladivem, 100m volný způsob, 200 m polohové závody jednotlivců, BMX, Box lezení, Basketbal, Stolní tenis, Tenis, Fotbal, Plážový volejbal, Judo, Rugby Sevens, Baseball


Recenze na Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.