Olli Olli World Nintendo SWITCH

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 451604
TakeEN dabing

Olli Olli World [NSW]

 

O hře

OlliOlli World je nová odvážná skateboardová akční platforma, která překypuje osobností. Listujte a procházejte živým a pulzujícím světem Radlandie, setkávejte se s barevnými postavami, když jezdíte, trikujete a létáte vzduchem, abyste objevili mystických skate bohů na své výpravě za Gnarvanou.

Procházejte nádherným a zvláštním světem a přijměte mise, výzvy a získávejte nové přátele. Přizpůsobte si vzhled, triky a styl své postavy, zatímco zažijete prozkoumatelné úrovně s více cestami, které poskytují řadu příležitostí k vyjádření hráče. Vyzvěte svět v ligách nebo posmělte přítele, aby porazil vaše nejlepší triky na jedné z milionů sdílitelných úrovní. Zažijte dostupnost, hloubku a svobodu hráče, když se ponoříte do charakteristického toku hry OlliOlli World.

Klíčové vlastnosti

    • Vítejte v Radlandii
      Vydejte se na výlet napříč bujnou skateboardovou utopií, která je až po okraj naplněna výstředními postavami a pulzujícími místy, která si žádají objevování. Najděte si svoji hru v nafukovací uličce nebo vyražte do Los Vulgas, abyste objevili nové cesty, nové vedlejší úkoly, odměny a epické triky. Vše perfektně doplněno ručně vybranou kompilací skladeb IDM a Electronica.

    • Hrajte podle svých schopností
      Super těsné ovládání v kombinaci s vysoce propracovanou hratelností zajišťuje hedvábně hladkou jízdu. Nejste profík? Nebojte se – OlliOlli World vás vítá s otevřenou náručí, díky čemuž mohou noví hráči jezdit přes ulice beze strachu, že zbourá obrubník. Myslíte, že na to máte? Dosáhněte mistrovství prostřednictvím milionů jedinečných úrovní v režimu sandbox nebo soutěžte se soupeři po celém světě v ligách s mimořádně hlubokým kombinovaným systémem s více než 100 tahy, které musíte zvládnout a zkombinovat ve svém boji o nejvyšší skóre.

    • Přizpůsobte si vlastní styl postavy
      Projděte se po epickém skate-ráji Radlandie a ukažte své schopnosti, abyste odemkli speciální odměny, které vám umožní přizpůsobit vzhled, triky a styl vaší postavy. Chcete se bruslit ve pantoflích... jděte do toho. Ve světě OlliOlli, pokud jste na desce, je všechno možné!

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na Olli Olli World

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.