Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) - PS4Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) - XBOX ONE
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 423889
MicroidsEN dabing

Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) [PS5]


K předobjednávce Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) dostanete také dárky v podobě původního digitalního herního soundtracku a 50 stranový digitální artbook od Pix'N Love.

 


oddworld_soulstorm_preOR

Oddworld: Soulstorm je větší, drsnější a odvážnější pokračování akční adventury renomované série videoher a výbušný druhý díl v quintologu po Oddworld: New 'n' Tasty. Hrajete za Abeho, neochotného mudlovského hrdinu, který nechtěně vyvolal povstání a nyní musí vést své mudrce v boji za svobodu proti vůdcům planety.


Abe bude bojovat o přežití proti vládnoucí a dobře financované síle planety. Jsou vyzbrojeni všemi prostředky útlaku, od propagandy přes biologické až po bezohledné smrtící síly. Můžete se pokusit změnit Abeho osud a osvobodit více než 1 000 jeho následovníků nebo selhat a vidět vykořenění celého jeho druhu. Prozkoumejte obrovské kinematografické měřítko a prostředí 2.9D plné dechberoucích vizuálů. Uskladněte zásoby, řemeslné zbraně, vyzbrojte své stoupence, lušte hádanky a bezpečně dodejte na svobodu všech 1 000 Abeho stoupenců.


  • Akční, dobrodružná platforma: Vyvíjejte žánr přidáním prvků RPG-lite s hráčskou agenturou, abyste hráli, jak se vám líbí, ať už agresivní nebo pasivní.
  • Příběh: Temný děj se zvráceným smyslem pro humor, který osvětluje ironie, které existují v lidském stavu.
  • 2.9D: Epická prostředí s obrovským rozsahem, které je třeba prozkoumat cestou do světa, místo aby se omezovala pouze na tradiční smysl pro boční rolování v platformě.
  • Quarma: Quarma je funkce zpětné vazby v reálném čase, která odráží vaše akce ve hře a vaše akce ovlivní výsledek hry.
  • Scavenger's Economy: nepřátelé kapesních zlodějů, skříňky na kořist, prosévání přes odpadkové koše a získávání zdrojů. Vyměňte je v automatech a získejte produkty, které vám poskytnou větší agenturu v tom, jak jste se rozhodli zvládnout množství výzev hry.
  • Tvorba: Využívejte uklizené zdroje a produkty prodejních automatů na výrobu předmětů, které můžete použít jako zbraně nebo nástroje proti postavám a překážkám.
  • Síla v číslech: Čím více sledovatelů ušetříte, tím silnější bude povstání. Darujte dárek řemeslníkům. Je na vás, abyste se rozhodli, zda budou agresivní nebo pasivní.
  • Hratelnost: Plošinová akční adventura 2,9 D. Hratelnost je 15 hodin. Lovci úspěchů a perfekcionisté mohou snadno hrát desítky hodin.
  • Výsledkové tabulky: Všechny úrovně nabízejí systém zaznamenávání, výsledkové tabulky, úspěchy a odznaky.
    Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition) bude obsahovat hru ve sběratelském kovovém pouzdře.
    oddworld_soulstorm_day1


Recenze na Oddworld: Soulstorm (Day One Oddition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.