OddBallers Nintendo SWITCH

Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 440555
UbisoftEN dabing

OddBallers [NSW]

Multiplayer hra na vybíjenou, kde házíte na své soupeře cokoli, co je po ruce.

O hře

OddBallers je nová párty hra pro více hráčů, ve které můžete na své protivníky hodit cokoli, co najdete. Hrajte sólo nebo ve hře pro více hráčů, až čtyři hráči lokálně a šest online.

Hráči se budou vyhýbat, blokovat a házet předměty ve třech jedinečných prostředích, z nichž každé obsahuje více než 30 různých arén a spoustu miniher. Postupujte z arény do arény, vyhrávejte minihry a získávejte medaile a proměňte svůj zápasový bod na vítězství.

Minihry sahají od klasických režimů, jako jsou bitvy do posledního stojícího, až po bláznivé soutěže o to, kdo dokáže oholit ovce sekačkou nebo vyřadit lidi rybami, aby zahráli na trubce. Bez ohledu na to, jakou minihru hrajete, platí jedno stálé pravidlo: Všechno je zbraň. Házejte míčky, kuřata, kaktusy nebo cokoli jiného, ??co můžete zvednout.

Environmentální nebezpečí, jako jsou elektrické ploty, výbušné plynové nádrže a odpalovače tenisových míčků, také nabízejí způsoby, jak zneškodnit vaše protivníky.

Odemkněte nové odměny během hry, abyste si přizpůsobili své OddBallers stovkami různých doplňků, oblečení, účesů a dalších. Samozřejmě, jaký má smysl házet svým přátelům do tváře rybu, pokud po tom nedokážete předvést vítězný tanec nebo škodolibý posměch? Naštěstí, OddBallers vám to umožňuje.


Recenze na OddBallers

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.