Ochranné sklo PanzerGlass pro Apple iPhone 15 Pro

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
 
Kód produktu: 467395
PanzerGlass

Ochranné sklo PanzerGlass pro Apple iPhone 15 Pro [2806]

Dnes už nestačí chránit si jen displej chytrého telefonu. Pokročilé technologie objektivu jsou křehké a náchylně k poškození. Poskytnutím dodatečné ochrany předejdete nečekaným finančním nákladům a zajistíte, že iv budoucnu budou všechny funkce objektivu fungovat spolehlivě a podle očekávání.

O produktu

  • Jedinečné sklo temperované v peci
    Ochranné sklo PanzerGlass™ pro iPhone 15 je vyráběno z unikátního japonského skla Asahi, které je temperováno v peci, nikoli chemicky, při teplotě až 500 °C po dobu 5 hodin. Díky tomu získává mimořádně vysokou tvrdost a pevnost.
  • 3x vyšší odolnost vůči škrábancům
    Ochranné sklo pro iPhone 15 má až 3x vyšší odolnost vůči škrábancům oproti předchozímu modelu. To v praxi znamená, že zvládne až 10 000 poškrábání ocelovou vlnou, aniž by došlo k narušení povrchové vrstvy. Nová ochranná skla PanzerGlass™ jsou zároveň o 50 % pružnější než předchozí generace. Navrženy jsou s cílem co nejvíce prodloužit životnost chytrého telefonu, a to iv případě, že jej používáte v náročných podmínkách.
  • Úroveň tvrdosti PLATINUM
    Toto ochranné sklo je 2x temperované a 2x leštěné, čímž získává vynikající odolnost. Displej telefonu ochrání i před většími nárazy či škrábanci od ostrých předmětů. Skla tvrdosti PLATINUM jsou vhodná pro každého aktivně žijícího člověka, který si svůj telefon s sebou brává na různá dobrodružství a často jej vystavuje rozličným rizikům.
  • 4 unikátní vrstvy
    Oleofobní vrstva na povrchu zabraňuje zachytávání otisků prstů a vzniku šmouh. Tvrzené sklo je klíčová vrstva a chrání displej chytrého telefonu před silnými nárazy a škrábanci. Fólie proti rozbití eliminuje riziko zranění při prasknutí skla. Silikonová vrstva zajistí dokonalé přilnutí ochranného skla a zároveň vyhlazuje již existující škrábance na displeji používaného chytrého telefonu.
  • Classic fit (Standard Fit)
    Standardní velikost ochranného skla, která efektivně překrývá téměř celou přední část zařízení. Zajišťuje velmi dobrou ochranu před různými druhy poškození, ale zároveň zachovává 100% citlivost na doteky a nezkresluje barevnost displeje. Skla s velikostí Classic Fit jsou vhodná pro běžné uživatele, kteří své chytré telefony často nevystavují náročným podmínkám.
  • Udržitelná EKO balení
    Společnost PanzerGlass™ dbá na snižování environmentální zátěže. A to nejen tím, že prodlužuje životnost zařízení a zamezuje jejich rozbití v důsledku pádů nebo nárazů. Balení je vyrobeno z ekologického, trvale udržitelného papíru s FSC certifikací. Ten sestává ze surovin, které jsou získávány a zpracovávány s ohledem na přírodu. Obaly produktů jsou tak přátelské k životnímu prostředí a přispívají k lepší budoucnosti nás všech.

Obsah prodejního balení:

  • Tvrzené sklo PanzerGlass
  • Sériové číslo tvrzeného skla
  • Mokrý a suchý čistící hadřík
  • Odstraňovač prachu


Recenze na Ochranné sklo PanzerGlass pro Apple iPhone 15 Pro

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.