Ochranné sklo PanzerGlass Anti-Bluelight AB pro Apple iPhone 14 Pro Max, černé

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 451054
PanzerGlass

Ochranné sklo PanzerGlass Anti-Bluelight AB pro Apple iPhone 14 Pro Max, černé [2794]

Dnes už nestačí chránit si jen displej chytrého telefonu. Pokročilé technologie objektivu jsou křehké a náchylně k poškození. Poskytnutím dodatečné ochrany předejdete nečekaným finančním nákladům a zajistíte, že iv budoucnu budou všechny funkce objektivu fungovat spolehlivě a podle očekávání.

O produktu

  • Poctivá temperace při 500 °C
    Tvrzené sklo renomované dánské značky PanzerGlass™ se vyrábí patentovaným technologickým postupem z unikátního japonského skla Asahi té nejvyšší kvality. Sklo je temperováno v peci (ne chemicky) při teplotě 500 °C po dobu až 5 hodin. Díky tomu získává mimořádnou tvrdost, odolnost vůči škrábancům, nárazům či pádům. Je tak připraveno zajistit dokonalou ochranu a delší životnost vašeho chytrého telefonu.
  • Antibakteriální povrch
    Na povrchu ochranných skel PanzerGlass™ se nachází speciální antibakteriální vrstva, která je netoxická a dokáže eliminovat až 99 % bakterií či spór plísní. Poskytuje 12měsíční nepřetržitou ochranu a její vlastnosti jsou testovány podle přísné normy ISO 22196 / JIS 22810. Chrání tak vaše zdraví před nepříjemnými onemocněními.
  • O 25% lepší odolnost
    Tvrzená skla PanzerGlass™ pro iPhone 14 povyšují ochranu displeje na zcela nový level. Vůči skl pro iPhone 13 jsou o 25% odolnější. Jen velmi obtížně najdete způsob, jak sklo PanzerGlass™ poškrábat nebo rozbít. Nošení telefonu v kapse spolu s klíči či pád na zem pro vás už nebude postrachem. Vaše zařízení je v bezpečí 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Můžete ho bez obav brávat s sebou na všechna dobrodružství.
  • Diamond odolnost
    Prémiová řada ochranných skel, která disponují nejlepší možnou odolností. Při výrobě jsou až 3x temperovány a leštěny. Zajišťují tak nekompromisní ochranu za všech okolností, odolají silným nárazům či kontaktu s velmi ostrými předměty.
  • Ultra-Wide Fit (Case Friendly)
    Speciálně navržená velikost ochranného skla, která dokonale překrývá celou přední stranu displeje až po okraj, avšak zároveň je kompatibilní s pouzdry a obaly. . Zabezpečuje velmi dobrou ochranu před různými druhy poškození, ale zároveň zachovává vysokou citlivost na doteky a nezkresluje barevnost displeje. Díky dokonalému překrytí displeje má toto sklo v porovnání se Standard fit až o 100% pevnější okraje a je o 20% ohebnější. Navíc odolá pádům z o 150 % větší výšky. Zajišťuje tak špičkovou ochranu za všech okolností.
  • Nepoškrábete ho
    Odolnost ochranných skel PanzerGlass™ byla testována pomocí ocelové vlny. Náročné zkoušky ukázaly, že zvládnou až 3 000 poškrábání, aniž by byla jakkoli trvale porušena jejich povrchová vrstva. Tedy pokud máte na svém telefonu aplikované ochranné sklo PanzerGlass™, nemusíte se ho bát nosit v kapse s klíči, mincemi nebo jinými ostrými předměty. Obrazovka bude vždy v bezpečí.
  • Aplikační rámeček Easy Aligner
    Obáváte se, zda ochranné sklo dokážete nalepit i sami, bez pomoci profesionálů? Žádný strach, PanzerGlass™ pro své zákazníky připravil jedinečné řešení, díky kterému je aplikace opravdu nenáročná!
  • 200x opakovatelná aplikace
    Nepodařilo se vám sklo nalepit napoprvé, případně ho z nějakého důvodu potřebujete odlepit? Žádný problém! Nemusíte si kupovat nové. Díky speciálnímu silikonovému nano povlaku na zadní straně lze sklo odlepit a následně opětovně jednoduše nalepit, aniž by ztratilo své optimální vlastnosti. A to až 200krát! Tedy pokud náhodou vyměníte svůj telefon za nový, sklo si můžete snadno přelepit.
  • Anti-reflexní povrch
    Slunce a pláž je skvělá kombinace. No slunce a displej už ne tak moc. Obrazovka přirozeně odráží sluneční paprsky, čímž vytváří odlesky a zhoršuje čitelnost displeje. Díky ochrannému sklu PanzerGlass™ Anti-reflective je tento problém minulostí.
  • Udržitelná EKO balení
    Společnost PanzerGlass™ dbá na snižování environmentální zátěže. A to nejen tím, že prodlužuje životnost zařízení a zamezuje jejich rozbití v důsledku pádů nebo nárazů. Balení je vyrobeno z ekologického, trvale udržitelného papíru s FSC certifikací. Ten sestává ze surovin, které jsou získávány a zpracovávány s ohledem na přírodu. Obaly produktů jsou tak přátelské k životnímu prostředí a přispívají k lepší budoucnosti nás všech.

Obsah prodejního balení:

  • Tvrzené sklo PanzerGlass
  • Sériové číslo tvrzeného skla
  • Aplikační rámeček
  • Mokrý a suchý čistící hadřík
  • Odstraňovač prachu

Recenze na Ochranné sklo PanzerGlass Anti-Bluelight AB pro Apple iPhone 14 Pro Max, černé

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.