Ochranné sklo PanzerGlass AB pro Samsung Galaxy Z Flip5 5G

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
 
Kód produktu: 467419
PanzerGlass

Ochranné sklo PanzerGlass AB pro Samsung Galaxy Z Flip5 5G [7337]

Dnes už nestačí chránit si jen displej chytrého telefonu. Pokročilé technologie objektivu jsou křehké a náchylně k poškození. Poskytnutím dodatečné ochrany předejdete nečekaným finančním nákladům a zajistíte, že iv budoucnu budou všechny funkce objektivu fungovat spolehlivě a podle očekávání.

O produktu

  • Poctivá temperace při 500 °C
    Ochranné sklo PanzerGlass™ pro Samsung Galaxy Z Flip5 je vyráběno z unikátního japonského skla Asahi, které je temperováno v peci, ne chemicky, při teplotě až 500 °C po dobu 5 hodin. Díky tomu získává mimořádně vysokou tvrdost a pevnost.
  • Už žádné otisky prstů a bakterie!
    I vás zlobí, když na displeji vašeho chytrého telefonu zůstávají nepěkné otisky prstů? Díky ochranné folii PanzerGlass™ bude tento problém minulostí. Na jejím povrchu se totiž nachází speciální oleofobní úprava, která zabraňuje vzniku šmouh a zanechávání otisků prstů. Povrch ochranné fólie je navíc ošetřen netoxickým antibakteriálním povlakem, který poskytuje až 12měsíční ochranu a byl testován podle přísných norem. Dokáže efektivně eliminovat 99,99% bakterií, čímž chrání vaše zdraví před různými nepříjemnými chorobami.
  • Classic Fit (Standard Fit)
    Standardní velikost ochranné fólie, která efektivně překrývá téměř celou přední část zařízení. Zajišťuje velmi dobrou ochranu před různými druhy poškození, ale zároveň zachovává vysokou citlivost na doteky a nezkresluje barevnost displeje.
  • Úroveň tvrdosti PLATINUM
    Ochranné fólie řady PLATINUM mají zvýšenou odolnost vůči různým vnějším vlivům. Displej chytrého telefonu tak dokáží ochránit i před většími nárazy či škrábanci od klíčů, mincí nebo jiných ostrých předmětů. Fólie PanzerGlass™ PLATINUM jsou vhodné pro náročnější uživatele, kteří často chytrý telefon vystavují různým nebezpečím. Například, při sportu nebo rizikové práci.
  • Jednoduché lepení
    Nalepení ochranné fólie PanzerGlass™ zvládnete velmi jednoduše, během několika minut. Součástí balení je veškeré potřebné příslušenství. Displej svého smartphonu nejprve důkladně odmastíte a vyčistíte pomocí přiložené vlhčené utěrky a následně vyleštíte prostřednictvím hadříku z mikrovláken. Fólii pak zarovnáte s okraji telefonu, jemně zatlačíte a pomocí špachtle, která je součástí balení, snadno vytisknete případné vzduchové bubliny. Posledním krokem je stažení ochranné krycí fólie.
  • Udržitelná EKO balení
    Společnost PanzerGlass™ podniká kroky, které vedou ke snižování environmentální zátěže. Všechny své produkty navrhuje tak, aby prodlužovaly životnost zařízení a zamezovaly jejich rozbití v důsledku pádů nebo nárazů.

Obsah prodejního balení:

  • PanzerGlass fólie
  • Handrička napuštěná alkoholem
  • Handrička z mikrovlákna
  • Samolepka na odstranění prachu


Recenze na Ochranné sklo PanzerGlass AB pro Samsung Galaxy Z Flip5 5G

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.