Ochranná fólia UWF AB PanzerGlass pro Samsung Galaxy Z Flip5

Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 467417
PanzerGlass

Ochranná fólia UWF AB PanzerGlass pro Samsung Galaxy Z Flip5 [7338]

Dnes už nestačí chránit si jen displej chytrého telefonu. Pokročilé technologie objektivu jsou křehké a náchylně k poškození. Poskytnutím dodatečné ochrany předejdete nečekaným finančním nákladům a zajistíte, že iv budoucnu budou všechny funkce objektivu fungovat spolehlivě a podle očekávání.

O produktu

  • Špičková odolnost a samoregenerační funkce
    Ochranná fólie PanzerGlass™ pro Samsung Galaxy Fold má speciálně navrženou ohebnou strukturu, která vydrží dlouhodobé namáhání. Vyrobena je z mimořádně odolného TPU materiálu připraveného účinně tlumit silné nárazy, zvládat pády na tvrdé podklady či poškrábání různými ostrými předměty. Displej vašeho chytrého telefonu tak ochrání před všemi nástrahami každodenního života. Fólie PanzerGlass™ má navíc samoregenerační funkci. Když na ní vznikne škrábanec, TPU materiál jej sám zacelí, takže bude prakticky neviditelný. Váš chytrý telefon tak bude dlouhodobě vypadat jako nový.
  • Už žádné otisky prstů a bakterie!
    I vás zlobí, když na displeji vašeho chytrého telefonu zůstávají nepěkné otisky prstů? Díky ochranné folii PanzerGlass™ bude tento problém minulostí. Na jejím povrchu se totiž nachází speciální oleofobní úprava, která zabraňuje vzniku šmouh a zanechávání otisků prstů. Povrch ochranné fólie je navíc ošetřen netoxickým antibakteriálním povlakem, který poskytuje až 12měsíční ochranu a byl testován podle přísných norem. Dokáže efektivně eliminovat 99,99% bakterií, čímž chrání vaše zdraví před různými nepříjemnými chorobami.
  • Ultra-Wide Fit
    Speciálně navržená velikost ochranné fólie, která dokonale překrývá celou přední stranu displeje až po okraj, avšak zároveň je plně kompatibilní s pouzdry a obaly. Díky špičkovému překrytí displeje má tato ochranná fólie v porovnání se Standard Fit pevnější okraje a dokáže lépe odolávat pádům z velké výšky či silným nárazům. Zajišťuje tak výbornou ochranu za každých okolností. Zároveň 100% zachovává dotykové vlastnosti displeje a jeho barevnost.
  • Úroveň tvrdosti PLATINUM
    Ochranné fólie řady PLATINUM mají zvýšenou odolnost vůči různým vnějším vlivům. Displej chytrého telefonu tak dokáží ochránit i před většími nárazy či škrábanci od klíčů, mincí nebo jiných ostrých předmětů. Fólie PanzerGlass™ PLATINUM jsou vhodné pro náročnější uživatele, kteří často chytrý telefon vystavují různým nebezpečím. Například, při sportu nebo rizikové práci.
  • Jednoduché lepení
    Nalepení ochranné fólie PanzerGlass™ zvládnete velmi jednoduše, během několika minut. Součástí balení je veškeré potřebné příslušenství. Displej svého smartphonu nejprve důkladně odmastíte a vyčistíte pomocí přiložené vlhčené utěrky a následně vyleštíte prostřednictvím hadříku z mikrovláken. Fólii pak zarovnáte s okraji telefonu, jemně zatlačíte a pomocí špachtle, která je součástí balení, snadno vytisknete případné vzduchové bubliny. Posledním krokem je stažení ochranné krycí fólie.
  • Udržitelná EKO balení
    Společnost PanzerGlass™ podniká kroky, které vedou ke snižování environmentální zátěže. Všechny své produkty navrhuje tak, aby prodlužovaly životnost zařízení a zamezovaly jejich rozbití v důsledku pádů nebo nárazů.

Obsah prodejního balení:

  • PanzerGlass fólie
  • Handrička napuštěná alkoholem
  • Handrička z mikrovlákna
  • Samolepka na odstranění prachu


Recenze na Ochranná fólia UWF AB PanzerGlass pro Samsung Galaxy Z Flip5

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.