Nintendo Switch, neon + Mario Kart 8 Deluxe + Nintendo Switch Online 3 month subscription

Cena s DPH
8 059 Kč
Cena bez DPH: 6 660 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 437568
Nintendo

Nintendo Switch, neon + Mario Kart 8 Deluxe + Nintendo Switch Online 3 month subscription [HAD-S-KABAA]


Získejte herní systém Nintendo Switch neon, který vám umožní hrát hry, které chcete, ať jste kdekoli a jakkoli chcete s hrou Mario Kart 8 Deluxe, jako bonus.


Těšte se na pořádnou revoluci! Nová konzole od Nintenda kombinuje přenosné herní zařízení s klasickou konzolí pod televizor. Kdykoli budeš moci konzoli odpojit od dokovací stanice a používat ji jako výkonný tablet, na kterém budeš moci hrát všechny exkluzivní tituly, které budou pro platformu postupně vycházet.


Obsahuje konzoli Nintendo Switch a dok Nintendo Switch v černé barvě s kontrastním levým a pravým ovladačem Joy-Con – jeden červený a jeden modrý. Obsahuje také všechny doplňky, které potřebujete, abyste mohli začít ihned hrát.


nintendo switch blue red 2 Tento model má výdrž baterie přibližně 4,5 – 9 hodin. Výdrž baterie bude však záviset na hrách, které hrajete. Například při hře The Legend of Zelda: Breath of the Wild vydrží baterie přibližně 5,5 hodiny.
Nintendo Switch je hybridní konzole, jejíž součástí je konzola Switch, dokovací stanice pro Switch a ovladače Joy-Con. Konzole Switch má 4GB RAM a interní paměť 32 GB. Odnímatelná tabletová část má 6.2" multi dotykový displej s rozlišením 1 280 × 720 pixelů.
switch-blue-red-banner-1
Hlavní částí herního systému je konzole Nintendo Switch, baterií nabíjený , tabletu podobný monitor, který zahrnuje LCD displej, 3.5 mm audio jack a odklápětelný stojan na jeho podepření. Konzole má na stranách drážky, do kterých se nasouvají ovladače Joy-Con. Konzole obsahuje slot na herní karty (cartridge-ově založená média).
Konzola může být umístěna do dokovací části, která se připojuje na napájecí zdroj a k televizi, když potřebuje konzoli nabít, nebo když budete chtít hrát na televizi. Tabletová část má zhruba 167 mm v průměru a rozměry 184 mm x 106,5 mm bez připnutých. or+363343+or+363319+or+374656+or+373952">Joy-Con ovladačů. Displej má 6.2" a dotykový displej s detekcí deseti bodů, který je srovnatelný s většinou chytrých telefonů a tabletů na trhu, také nabízí rozlišení 720p.
switch-blue-red-banner-1
Systém přichází se systémem ovladačů zvanými Joy-Con. Systém obsahuje dva ovladače, které jsou označeny „L“ a „R“ ve dvou barvách – modrá a červená a také přichází s částí na držení (dokem), do které se připojí a která Vám připomene klasický herní ovladač. Ovladače obsahují akční a zadní tlačítka, spouště a joysticky. Malé ovladače mohou být připojeny na boční strany konzoly, mohou být použity separátně v každé ruce, připojeny k části k držení, čímž vytvoří pořádný herní ovladač, nebo mohou být použity samostatně pro dva hráče. Konzole podporuje bezdrátový ovladač Switch Pro Controller, který má více tradiční design, který se podobá klasickým Wii U Pro ovladačům. Switch podporuje hraní multiplayeru různými způsoby, například za využití dvou originálních ovladačů ze Switch systémů, si mohou zahrát až čtyři hráči.
switch neon red blue

Výhodný balíček

Získejte nyní konzoli Nintendo Switch s ovladači Joy-Con Neon Red a Neon Blue spolu se hrou Mario Kart 8 Deluxe!
Užijte si kompletní verzi hry Mario Kart 8 všude, vždy a dokonce s 8 přáteli v lokálním režimu multiplayeru. Užijte si Mario Kart sám nebo s přáteli, kdykoli, kdekoli as kýmkoli; Podporuje 2 hráče v režimu Handheld, 4 hráče na jednom televizoru a 12 hráčů online. Všechny oblíbené tratě a postavy z verze pro Wii U se vracejí a samozřejmě zde naleznete také obsah z DLC. Také si můžete vybrat z nových postav, jako Inkling Boy a Girl ze Splatoon, King Boo, Dry Bones a Bowser Jr.!
Předělán byl i režim Battle a obsahuje Balloon Battle a Bomb Blast, se zbrusu novými tratěmi Urchin Underpass a Battle Stadium, nebo se známými tratěmi Luigi's Mansion a Battle Course 1.
Hráči také mohou nosit současně dva předměty, které budou obsahovat nové předměty z předešlých her. Dokonce si můžete vybrat nový prvek Smart Steering, který umožňuje snadné udržení na trati pro nováčky, nebo nejmenší.

Obsah balení

  • Konzoli Nintendo Switch
  • Dokovací stanici pro konzoli
  • Levý bezdrátový ovladač Joy-Con, modrý
  • Pravý bezdrátový ovladač Joy-Con, červený
  • Část pro držení Joy-Con ovladačů
  • AC adaptér
  • HDMI kabel
  • Kód ke stažení hry Mario Kart 8 Deluxe

Klíčové vlastnosti hry Mario Kart 8 Deluxe

  • Závoděte na všech tratích a se všemi postavami z verze pro Wii U se všemi DLC.
  • Nové postavy Inkling Boy a Girl ze Splatoon, King Boo, Dry Bones a Bowser Jr.!
  • Tři nová vozidla, která byla inspirována hrami jako Splatoon.
  • Noste současně dva předměty.
  • Až 8 hráčů si zahraje za pomoci lokálního multiplayeru.
  • V TV režimu si zahrajte v HD rozlišení 1080p.


Recenze na Nintendo Switch, neon + Mario Kart 8 Deluxe + Nintendo Switch Online 3 month subscription

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.