Nintendo Switch Lite (Dialga & Palkia Edition)

Cena s DPH
5 719 Kč
Cena bez DPH: 4 726 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 436789
Nintendo

Nintendo Switch Lite (Dialga & Palkia Edition) [HDH-S-VAZAA]



Nintendo SwitchTM Lite je handheld konzole, která jako první přichází s kovově šedým tělem s černými tlačítky. Zadní strana konzole obsahuje kresby legendárních Pokémonů Dialgie a Palkia z her PokémonTM Briliant DIamond a PokémonTM Shining Pearl ve stříbrné a zlaté barvě.

Verze Lite je menší a kompaktnější, nemá odnímatelné ovladače. Joy-Con a nabízí pouze možnost handheld hraní. S vestavěným +Control Pad a elegantním jednolitým designem je tato konzole skvělá pro hraní v pohybu, například během pobytu venku či na cestách.

Nintendo SwitchTM Lite je kompatibilní s množstvím her Nintendo Switch, které podporují handheld režim.

Konzole Nintendo SwitchTM Lite má 4GB RAM, interní paměť 32 GB a 5.5 palcový LCD displej s rozlišením 1280x720 a podporuje veškerý software Nintendo Switch.

Ve hrách které nepodporují handheld režim si budete ke konzoli moci bezdrátově připojit ovladače Joy-Con (prodáváno samostatně). Také budete potřebovat zařízení na dobíjení ovladačů, Nintendo Joy-Con Charging Grip

Konzole Nintendo Switch Lite také nepodporuje některé pokročilé funkce jako HD Rumble a IR Motion Camera. Pokud jejich hra kterou právě hrajete podporuje, na konzoli Nintendo Switch Lite nebudou tyto funkce přístupné.

Nintendo-Switch-Lite-(Dialga-&- Palkia-Edition)-box



Herní systém Nintendo Switch Lite je baterií nabíjený, tabletu podobný LCD displej s 3.5 mm audio vstupem. Konzole má na stranách napevno připojené ovladače Joy-Con, které nelze vyměňovat. Konzole obsahuje slot na herní karty (cartridge-ově založená média).

Obsah balení:

  • Konzole Nintendo Switch Lite (Dialga & Palkia Edition)
  • AC adaptér




Recenze na Nintendo Switch Lite (Dialga & Palkia Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.