NieR: Automata (The End of YoRHa Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 449468
SquareEN dabing

NieR: Automata (The End of YoRHa Edition) [NSW]

V tomto akčním RPG, které získalo několik ocenění, odehrávajícím se v apokalyptickém světě, hrajte za 2B a připojte se k silám androidního odporu, abyste získali zpět Zemi.
NieR:Automata The End of YoRHa Edition je verze NieR:Automata pro Nintendo Switch, mnohonásobně oceněné post-apokalyptické akční RPG, které si získalo hluboce zakořeněnou popularitu po celém světě.

The End of YoRHa edice obsahuje:

  • NeR: Automata plnou hru na Nintendo Switch
  • Otáčitelný obal
  • 3C3C1D119440927 DLC:
    Zahrnuty jsou tři typy koloseí a jako rewardy ve hře lze získat tři typy kostýmů podle postav ze souvisejícího titulu NieR Replicant.
    *Abyste si tento obsah užili, budete muset postoupit určitým způsobem do hlavního příběhu hry. Během vývoje hlavního herního scénáře jsou také některé scény, ve kterých nelze získat přístup k tomuto obsahu.

O hře:

Vzdálená budoucnost…
Útočníci z jiného světa útočí bez varování, čímž uvolňují nový typ hrozby: zbraně známé jako „strojní formy života“. Tváří v tvář této nepřekonatelné hrozbě je lidstvo vyhnáno ze Země a ukrývá se na Měsíci. Jako 2B, člen nově organizované androidové vojenské síly YoRHa, se hráči ponoří do divoké bitvy o získání zpět planety.
Zažijte strhující příběh, který přesahuje rámec jednoduché zábavy a inspiruje širokou škálu emocí, jak se odehrává prostřednictvím akce míchání žánrů v nádherně opuštěném otevřeném světě.

Klíčové vlastnosti

  • Akční bitvy
    Hráči budou v boji proti hordám nepřátel a náročným bossům na různých mapách otevřeného terénu přepínat mezi útoky na blízko a na dálku. Přísné ovládání a neuvěřitelně plynulé souboje se snadno naučí nováčkům a zároveň nabízí dostatek hloubky pro zkušenější akční hráče. Hráči mohou provádět vysokorychlostní bojové akce – kombinovat lehké a těžké útoky – a přepínat přes arzenál zbraní, přičemž se rychle a stylově vyhýbají nepřátelům.
  • Krásně zničený otevřený svět
    Hra hladce spojuje strašidelně krásné výhledy a místa bez načítání oblasti. Prostředí jsou vykreslována rychlostí 60 snímků za sekundu a kromě hlavní příběhové linie obsahují řadu vedlejších událostí.
  • Mistrovsky zpracovaný příběh a postavy
    NieR: Automata vypráví příběh androidů 2B, 9S a A2 a jejich divoké bitvy o znovuzískání strojem poháněné dystopie prosycené silnými zbraněmi známými jako strojní formy života.
  • Prvky RPG
    Hráči získají různé typy zbraní, postoupí na vyšší úroveň v boji, naučí se nové bojové dovednosti a přizpůsobí si výzbroj podle jejich herního stylu.
  • Využijte systému podpory modulů pro pomoc v boji a mimo něj
    moduly mohou zaútočit na nepřítele v manuálním režimu iv režimu uzamčení. Mohou také pomáhat mimo bitvy, například umožňují hráči klouzat se vzduchem. Moduly lze v průběhu hry vylepšovat pomocí vylepšení včetně nových metod a variací útoku.
  • „Automatický režim“ dostupný pro začátečníky
    Začátečníci si mohou zvolit „Automatický režim“ pro jednoduché útoky a úniky.

Trailer


Recenze na NieR: Automata (The End of YoRHa Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.