Nickelodeon All-Star Brawl 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS5Nickelodeon All-Star Brawl 2 - NSW
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 465238
GameMillEN dabing

Nickelodeon All-Star Brawl 2 [PS4]

 

O hře

Nickelodeon All-Star Brawl 2 vám umožňuje svádět souboje s dosud největší a nejlepší skupinou bojovníků ze světa Nickelodeonu, včetně zcela nových nebo dočista propracovaných postav, jako jsou SpongeBob v kalhotách, Želvy Ninja, Sépiák Chobot a další. Vyberte si svého oblíbence, mistrně ovládněte jeho jedinečnou sadu pohybů as pomocí zcela nových, mocných super útoků zasaďte ránu z milosti soupeřem v kompetitivní hře pro více hráčů nebo iv jedinečné příběhové kampani pro jednoho!

Klíčové vlastnosti

  • Bojovka zcela nových proporcí: Od základu propracovaná, nově navržená bojovka Nickelodeon All-Star Brawl 2 definuje novým způsobem to, jak může vypadat bojová hra ze světa Nickelodeonu. Přináší při tom nové, vylepšené grafické zpracování, zvuky, animace, herní režimy, arény, mechanismy, posměšky a sady pohybů, pečlivě vyladěné pro férové soupeření hráčů všech úrovní.

  • Noví a rozmanitější bojovníci: Soupiska Nickelodeon All-Star Brawl 2 je delší a lepší než kdy předtím, s ještě větší rozmanitostí co do způsobu, jakým se hraje za každou z jedinečných postav, které hra nabízí . Bojujte zcela novými postavami od Nickelodeonu is vracejícími se oblíbenci fanoušků!
  • Rozdávejte tvrdé údery s pomocí super útoků: Zvyšte sílu svých bojovníků prostřednictvím nových, neuvěřitelných super útoků, kterými dokážete soupeřům zasadit zničující úder.

  • Kampaň pro jednoho hráče: Nickelodeon All-Star Brawl 2 nabízí jedinečnou příběhovou kampaň využívající procedurálně generované roguelike prvky. Otestujte hranice svých schopností ve snaze zabránit arcizloduchovi Vladu Plasmiovi ze seriálu Danny Phantom ovládnout vesmír Nickelodeonu!
  • Namluvení všech hratelných postav: Pociťte nával energie i vzrušení z každého útoku díky kompletnímu namluvení všech bojovníků, včetně hlasů Toma Kennyho a Billa Fagerbakkeho ze seriálu SpongeBob v kalhotách.

  • Smršť miniher: Nickelodeon All-Star Brawl 2 nově přináší také minihry, do kterých se můžete pustit sami nebo is přáteli. Soutěžte o co nejlepší umístění v celosvětovém žebříčku v rozmanitých minihrách inspirovaných světem Nickelodeonu.

  • Hraní napříč platformami: Utkejte se online až ve čtyřech hráčích bez ohledu na vaši platformu díky hladkému meziplatformnímu hraní, využívajícímu vylepšený síťový kód na konzolích i počítačích.

Trailer


Recenze na Nickelodeon All-Star Brawl 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.