Niceboy PILOT S10 Radar 4K

Cena s DPH
4 490 Kč
Cena bez DPH: 3 711 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 470653
Niceboy

Niceboy PILOT S10 Radar 4K [pilot-s10-radar-4k]

Niceboy PILOT S10 Radar 4K

Niceboy PILOT S10 Radar 4K je špičková autokamera, která nabízí vysoké nativní rozlišení 4K pro detailní zaznamenávání vašich cest. S pokročilými bezpečnostními funkcemi pro ochranu údajů a databází rychlostních radarů poskytuje kamera kompletní balíček pro jízdu bez obav. Díky modulu GPS, mobilní aplikaci a podpoře 5 GHz WiFi si můžete rychle a snadno prohlížet podrobnosti o svých jízdách. Tuto kameru lze dále rozšířit o zadní kameru s rozlišením 4K, která poskytuje ještě komplexnější záběry.

O produktu

    • Zaznamenávejte své cesty ve vynikajícím nativním rozlišení 4K
      Autokamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K se špičkovým nativním rozlišením 4K při 30 snímcích za sekundu uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Kamera poskytuje neuvěřitelně ostrý obraz s realistickými barvami, díky čemuž můžete zachytit i ty nejmenší detaily vašich cest. Můžete si vybrat z dalších režimů nahrávání podle svých potřeb. Pro mimořádně plynulé nahrávání využijte nahrávání v rozlišení 2K a FullHD při vynikajících 60 snímcích za sekundu. S touto autokamerou si můžete být vždy jisti, že vaše cesty jsou zachyceny opravdu detailně.

    • Databáze rychlostních radarů pro zodpovědnou a bezpečnou jízdu bez komplikací
      Autokamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K vyniká nejen skvělým obrazem, ale také pokročilými bezpečnostními funkcemi. Díky integrované databázi vás upozorní na blížící se rychlostní radary, úsekové kamery a kamery na červenou. Díky tomu můžete vždy dodržovat předpisy a chránit se před nechtěnými pokutami. Niceboy PILOT S10 Radar 4K vám tak poskytuje důležitý nástroj pro bezpečnou a zodpovědnou jízdu a přispívá k vaší ochraně před nepříjemnými situacemi na cestách.

    • Automatické nahrávání
      V okamžiku, kdy kamera zjistí nabíjení, automaticky se zapne a začne nahrávat. Když se kamera odpojí od napájení, přestane nahrávat video a vypne se.

    • Špičková optika zajišťuje detailní záznam bez ohledu na světelné podmínky
      Díky špičkové technologii uvnitř poskytuje kamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K jasný obraz za jakýchkoli podmínek. Díky 7G objektivu dosahuje kamera maximální optické čistoty pro ostrý záznam bez zkreslení as vysokým kontrastem. Funkce Wide Dynamic Range (WDR) se postará o vyvážení expozice i při slabém osvětlení a zachytí detaily v extrémně světlých i tmavých oblastech. A díky širokému úhlu záběru 140° bude kamera schopna zachytit více z toho, co se děje kolem vozidla, což pomůže komplexněji monitorovat vaši jízdu.

    • Pokročilé bezpečnostní funkce chrání vaše data
      Autokamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K má řadu bezpečnostních funkcí, které pečlivě hlídají vaše záznamy. Kamera je vybavena pokročilým superkondenzátorem pro větší odolnost vůči extrémním teplotám a jiným nepříznivým podmínkám. Klíčovou funkcí je inteligentní G-senzor, který okamžitě rozpozná nárazy nebo prudké brzdění a uzamkne probíhající záběry proti přepsání. Díky cyklickému nahrávání se nemusíte obávat zaplnění paměťové karty, kamera automaticky nahradí nejstarší záznamy a zůstane v provozu.

    • S modulem GPS máte k dispozici podrobný záznam svých tras
      S palubní kamerou Niceboy PILOT S10 Radar 4K je sledování vašich cest mimořádně snadné. Díky modulu GPS můžete snadno zaznamenávat své cesty spolu s údaji o poloze a rychlosti. Získáte tak komplexní přehled o ujetých trasách a navíc si můžete prostřednictvím mobilní aplikace prohlížet podrobné záznamy a aktuální trasy v reálném čase. Aplikace navíc využívá k zobrazení vašich cest oblíbené Mapy Google.

    • Možnost zakoupení zadní kamery pro komplexní nahrávání
      Svou autokameru Niceboy PILOT S10 Radar 4K můžete dále vylepšit zakoupením zadní kamery, která nahrává ve vysokém FullHD rozlišení při 24 snímcích za sekundu. Toto rozšíření vám umožní zaznamenávat dění nejen před vaším vozidlem, ale také za ním pomocí kamery, čímž získáte ještě komplexnější záznam vašich cest, když ho budete potřebovat.

  • Ovládejte kameru a prohlížejte si záznamy bez problémů pomocí mobilní aplikace
    Ovládání autokamery Niceboy PILOT S10 Radar 4K je snadné díky mobilní aplikaci, která umožňuje pohodlné nastavení kamery, zobrazení ujetých tras a živý náhled záznamů. Pomocí aplikace máte také rychlý přístup k videím uloženým na paměťové kartě kamery. Kamera navíc podporuje 5 GHz WiFi, což znamená, že můžete stahovat záběry do mobilního telefonu ještě rychleji, čímž získáte okamžitý přístup k důkazům kdykoli a kdekoli.

Klíčové vlastnosti

  • Kamera je vybavena pokročilým superkondenzátorem pro vyšší bezpečnost a odolnost při extrémních teplotních a jiných výkyvech
  • Pro autokameru Niceboy PILOT S10 Radar 4K můžete používat i vysokokapacitní paměťové karty s kapacitou až 256 GB
  • Autokamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K se napájí pomocí přiloženého kabelu USB-C
  • Díky funkci zvukového záznamu máte k dispozici kromě videa i zvukový záznam dění na cestě, který poskytuje komplexnější informace o vaší jízdě
  • Instalace kamery na sklo vašeho vozidla je jednoduchá a pohodlná. Stačí kameru přilepit na sklo a nastavit sklon pomocí otočného držáku
  • Do videozáznamu z autokamery můžete jednoduše přidat aktuální čas a souřadnice, což vám pomůže lépe zdokumentovat a zaznamenat zachycené události
  • Díky funkci nahrávání ve smyčce je autokamera vždy v provozu, protože přepíše nejstarší záznamy, čímž se zabrání zaplnění paměťové karty
  • Zjistí náhlou změnu pohybu a zablokuje sekvenci nahrávání. Chrání tak záznam nehody před náhodným přepsáním

 

Technická specifikace
Rozlišení videa 4K 30fps, 2K 60fps, 1080p 60fps
Rozlišení se zadní kamerou 4K 24fps. 2K 24fps. 1080p 24fps
Objektiv 7G, 140°
Formát videa MP4
Kodek H.264
WiFi ano, 5GHz
GPS Ano
Superkondenzátor Ano
Podpora karet SD microSD, UHS-U3, Max. 256 GB, formát FAT32 (karta není součástí dodávky
Podpora zadní kamery ano (zadní kamera není součástí dodávky)
Provozní teplota 0°C až +50°C
Nabíjecí adaptér výstupní napětí 5 V, vstupní napětí 12-24 V, výstupní proud 2 A
Rozměry 103 x 48 x 34 mm
Hmotnost 90 g

Obsah balení:

  • Kamera do auta Niceboy PILOT Q9 RADAR
  • Přísavný držák na sklo
  • Napájecí kabel s integrovaným GPS modulem
  • Dokumentace

Recenze na Niceboy PILOT S10 Radar 4K

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.