Niceboy ION ORBIS Bridge řídící jednotka

Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
 
Kód produktu: 453536
Niceboy

Niceboy ION ORBIS Bridge řídící jednotka [orbis-bridge]

Vytvořte si inteligentní domácnost

Niceboy ION ORBIS Bridge je řídící jednotka pro inteligentní senzory řady ION ORBIS a nezbytný prostředník pro jejich propojení a ovládání v mobilní aplikaci Niceboy ION. Uvedení do provozu je extrémně jednoduché, připojení probíhá přes vaši místní Wi-Fi síť. S extra širokou kompatibilitou díky podpoře protokolů ZigBee 3.0, Bluetooth i MESH zvládnete připojit do své chytré domácnosti ještě více zařízení.

O produktu

    • Řídící jednotka pro inteligentní senzory
      Niceboy ION ORBIS Bridge slouží k zapojení celé rodiny senzorů ION ORBIS. V nabídce naleznete například senzory pohybu (otevřených dveří/oken), vibrací, teploty a vlhkosti a další. Všechny ION ORBIS senzory pak budete moci ovládat z mobilního telefonu s aplikací Niceboy ION, sledovat jejich aktuální nebo historický stav a vytvářet moudré scénáře provázáním s dalšími chytrými produkty. Jednotlivá čidla dobře využijete jako automatické spouštěče činností jiných chytrých produktů (například že se při otevření dveří rozsvítí světla v místnosti apod.).

    • Jednoduché uvedení do provozu
      Zprovoznění zvládne každý během několika minut. Se vším vám navíc pomůže mobilní aplikace Niceboy ION. Řídící jednotku ION ORBIS Bridge stačí jen připojit k vaší 2,4 GHz Wi-Fi síti a v mobilní aplikaci již přidáte všechny senzory i zařízení, u kterých tak můžete v aplikaci provádět nastavení a navzájem propojovat do chytrých scénářů.

    • Přes mobilní aplikaci Niceboy ION ovládáte senzory i celou domácnost
      Kompletní ovládání senzoru Niceboy ION ORBIS Bridge naleznete v mobilní aplikaci Niceboy ION, která navíc podporuje mnoho jazyků (včetně češtiny a slovenštiny). Z aplikace kromě senzorů ovládáte také všechny produkty chytré domácnosti Niceboy ION a jejich ovládání lze sdílet i mezi ostatními členy domácnosti. Ze svého telefonu si u zařízení pohodlně nastavíte parametry, vytvoříte inteligentní scénáře, časové plány nebo zorganizujete svá zařízení do skupin. Na váš telefon také chytrá zařízení Niceboy ION posílají upozornění a informace o změnách stavu, takže máte vždy přehled, co se ve vaší domácnosti děje.

    • Otevřený systém chytré domácnosti s ovládáním v aplikaci Niceboy ION
      Ovládání a propojování všech vašich produktů ION probíhá jednoduše a pohodlně v mobilní aplikaci Niceboy ION. Řada ION ORBIS se ale navíc může pochlubit otevřeností svého systému, neboť podporuje protokoly ZigBee 3.0 a Bluetooth. Díky kompatibilitě s více protokoly budete tak moci do své sítě inteligentní domácnosti zapojit ještě více zařízení.

  • Připojte až 128 zařízení
    Kapacita ION ORBIS Bridge je až 128 zařízení v okruhu 90 metrů, propojit lze však i více řídících jednotek dohromady a kapacita i dosah jsou tak neomezené.

Klíčové vlastnosti

  • Připojení senzorů Niceboy ION ORBIS
  • Ovládání pomocí mobilní aplikace
  • Kapacita ION ORBIS Bridge je až 128 zařízení v okruhu 90 metrů
  • Sdílejte systém chytré domácnosti s rodinnými příslušníky jednoduše a pohodlně v aplikaci Niceboy ION
  • Praktické microUSB napájení

 

Technická specifikace
Bezdrátový protokol Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n (2412–2472 MHz)
Zigbee 3.0 (2405–2483,5 MHz)
Bluetooth 5.0 (2,4 GHz)
Vstupní signál 100 – 240 V~, 50/60 Hz, 1 A/5 V
Provozní teplota -10 °C až +50 °C
Provozní vlhkost 10 – 90 % RV, bez kondenzace vlhkosti
Maximální vysílací výkon (Zigbee) 9,99 dBm
Pracovní frekvence 2400 MHz – 2483,5 MHz
Podpora MESH Ano
Maximální počet zařízení 128
Dosah bez bariér až 90 metrů
Rozměry 60 × 60 × 15 mm

Obsah balení:

  • Niceboy ION ORBIS Bridge
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy ION ORBIS Bridge řídící jednotka

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.