Niceboy ION Sonic Pro UV white

Cena s DPH
1 490 Kč
Cena bez DPH: 1 231 Kč
 
 
Kód produktu: 467988
Niceboy

Niceboy ION Sonic Pro UV white [sonic-pro-UV-white]

Niceboy ION Sonic PRO UV

Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic PRO UV nabízí vynikající péči o vaše zuby s frekvencí 85 000 vibrací za sekundu. Kartáček se dodává se třemi vyměnitelnými hlavicemi různé tvrdosti. S cestovním pouzdrem s funkcí UV-C sterilizace dosahuje účinnosti 99,9%, čímž zajišťuje zcela vydezinfikovaný povrch kartáčku a výměnných hlavic. Tři režimy čištění včetně režimu pro citlivé zuby a režimu bělení spolu s časovačem pro rovnoměrné čištění zaručují optimální výsledky a zářivý úsměv. Speciálně tvarovaná hlavice se štětinami DuPont vyčistí každý koutek dutiny ústní.

O produktu

    • Zdravý úsměv s revoluční sonickou technologií
      Čištění zubů sonickým zubním kartáčkem Niceboy ION Sonic PRO UV nabízí celou řadu výhod pro zlepšení celkového zdraví ústní dutiny. Díky vysoké vibrační frekvenci 85 000 vibrací se kartáček dostane i do těžko dostupných prostor mezi zuby a podél linie dásní, čímž účinně odstraňuje plak a zbytky jídla, a to mnohonásobně účinněji než při čištění běžným zubním kartáčkem. Kromě toho je sonické čištění šetrnější k dásním a snižuje riziko vzniku paradentózy a zubního kazu. Sonický zubní kartáček poskytuje pohodlné a rychlé čištění, které je důležité i pro udržení bělejšího a zdravějšího úsměvu.

    • Tři hlavy s různou tvrdostí v balení
      Hlavice kartáčku Niceboy ION Sonic PRO UV je vyměnitelná, aby se zachovala maximální účinnost a hygiena čištění. K uspokojení potřeb různých typů zubů a citlivosti dásní se kartáček Niceboy ION Sonic PRO UV dodává se sadou tří náhradních hlavic ve třech různých tvrdostech - měkké, střední a tvrdé. Můžete si tak vybrat přesně tu správnou hlavici pro své individuální potřeby a preference. Hlavice jsou také bezpečně uloženy pro pozdější použití, což zaručuje pohodlí a dlouhodobou funkčnost.

    • Sterilizační cestovní pouzdro s inovativní technologií UV-C s účinností až 99,9 %
      Niceboy ION Sonic PRO UV nabízí nejen vynikající péči o vaše zuby, ale také mimořádně vysoký stupeň hygienické čistoty díky cestovnímu pouzdru s integrovanou UV-C sterilizační funkcí. Pokročilá ultrafialová technologie UV-C ničí bakterie s neuvěřitelnou účinností až 99,9%. V porovnání s běžným čištěním UV zářením poskytuje technologie UV-C sterilizace výrazně vyšší úroveň dezinfekce a odstraňování bakterií, což zaručuje naprostý klid a bezpečnost při každodenním používání bez starostí.

    • Speciální režimy čištění a časovače
      Zubní kartáček Niceboy ION Sonic PRO UV je všestranný zubní kartáček, který se postará o péči o vaše zuby podle vašich specifických potřeb. Je totiž vybavena třemi různými speciálními režimy čištění, z nichž každý je určen pro jiný typ péče. Mezi tyto režimy patří režim sensitive pro mimořádně šetrné čištění, standardní režim pro každodenní údržbu a režim bělení pro zářivější úsměv. Kromě toho jsou v kartáčku implementovány speciální časovače, které nejen sledují vědecky doporučený čas čištění, ale také zajišťují rovnoměrné pokrytí všech částí ústní dutiny.

    • Inovativní design hlavy se štětinami DuPont
      Jedinečný design hlavice kartáčku Niceboy ION Sonic PRO UV je navržen tak, aby zajistil důkladné čištění zubů a dásní i v těch nejmenších a obtížně přístupných oblastech ústní dutiny . Použití vysoce kvalitních štětin od společnosti DuPont zaručuje odolnost proti opotřebení a šetrnost k zubům. Štětiny jsou pečlivě uspořádány tak, aby tvořily hustý a kompaktní celkový povrch, což zaručuje trvalou tuhost a účinnost čištění i po mnoha použitích. Díky vyměnitelné hlavici lze výměnu provádět jednoduše a hygienicky bez nutnosti kupovat nový zubní kartáček jako celek.

  • Životnost baterie až 55 dní
    Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic PRO UV nabízí ohromující výdrž baterie na jedno nabití až 55 dní. Když se nakonec vybije, můžete ji snadno a rychle dobít v magnetické dokovací stanici. Ta je vybavena standardním konektorem USB-C a přímo v balení naleznete také kabel.

Klíčové vlastnosti

  • Používání sonických kartáčků zabraňuje vzniku zubního kazu a přispívá ke zdravějším dásním
  • Sonická technologie je velmi šetrná a bezpečná. Proto je její používání vhodné pro použití s rovnátkami, můstky, korunkami atd.
  • Zubní kartáček si uloží naposledy použitý režim do paměti a po zapnutí jej opět aktivuje
  • Tělo vyrobené z vysoce kvalitních materiálů se pohodlně drží a technologie odhlučnění zaručuje tichý provoz
  • Zubní kartáček je vybaven dvouminutovým časovačem pro měření správného času čištění doporučeného zubními lékaři
  • Aby se zajistilo rovnoměrné čištění všech oblastí ústní dutiny, kartáček vás po 30 sekundách upozorní, že je čas přejít na další oblast ústní dutiny

 

Technická specifikace
Frekvence 85 000
Napětí/výkon 3,7 V ~ 1,85 W
Nabíjení Magnetická nabíječka se vstupem USB-C
Vstupní napětí 5V ~ 300 mA
Doba provozu 55 dní (vypočteno na základě provozních podmínek 2 minuty/čas a 2 krát/den)
Kapacita baterie 800 mAh
Doba nabíjení 3 hodiny
Vodotěsnost IPX7
Doporučená nabíječka 5V/1A nebo 5V/2A USB adaptér

Obsah balení:

  • Rukojeť zubního kartáčku
  • 3x hlavice kartáčku (měkká, středně tvrdá, tvrdá)
  • Magnetická dokovací stanice
  • Nabíjecí kabel USB-C
  • Cestovní pouzdro s funkcí sterilizace UV-C
  • Návod k použití
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy ION Sonic Pro UV white

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.