Niceboy ION Sonic Lite, bílá

Cena s DPH
590 Kč
Cena bez DPH: 488 Kč
 
 
Kód produktu: 462500
Niceboy

Niceboy ION Sonic Lite, bílá [sonic-lite-white]

Niceboy ION Sonic Lite

Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Lite s vysokou frekvencí vibrací 60 000 vibrací za minutu se postará o zářivě bílý úsměv. Speciální režimy čištění vám umožní zvolit si ideální nastavení, ať už potřebujete péči o citlivé dásně nebo vybělit zuby. Zubní kartáček ION Sonic Lite vám pro dokonalé vyčištění zubů postačí 2 minuty nebo 30 vteřin na jeden oblouk. Na změnu vás vždy upozorní vibracemi, takže nemusíte nic sledovat – zubní kartáček to udělá za vás. Na jedno nabití vydrží kartáček pracovat až neuvěřitelných 40 dní.

O produktu

    • Účinnější a jemnější péče díky sonické technologii
      Čištění zubů sonickým zubním kartáčkem Niceboy ION Sonic Lite je vysoce účinná a šetrná cesta ke zdravým a krásným zubům a dásním. Díky sonické technologii s vysokou frekvencí vibrací 60 000 kmitů za sekundu se štětinky kartáčku dostanou mnohem hlouběji a důkladně odstraní nečistoty a bakterie. Tento způsob čištění je také mnohem šetrnější k zubům a dásním, protože neobrušuje povrch zubů. Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Lite je vhodný i pro citlivé zuby, neboť nabízí speciální režim s nižší intenzitou vibrací.

    • Inovativní design hlavice se štětinami DuPont
      Speciální tvar hlavice zubního kartáčku Niceboy ION Sonic Lite dokáže důkladně vyčistit zuby a dásně i v nejobtížněji dostupných oblastech. Prémiové štětiny DuPont jsou odolné proti opotřebení a šetrné k zubům. Na kartáčku jsou štětiny uspořádány tak, aby tvořily hustý a kompaktní celek, který zaručuje tuhost a účinnost čištění po dlouhou dobu. Vyměnitelná hlavice umožňuje jednoduchou a hygienickou výměnu bez nutnosti kupovat celý nový zubní kartáček.

    • Efektivní čištění pomocí inteligentní technologie
      Niceboy ION Sonic Lite přináší uživatelům další výhody v podobě speciálních režimů čištění a časovačů. Tři speciální režimy čištění umožňují uživatelům zvolit si ideální nastavení, ať už potřebují péči o citlivé dásně nebo bělení zubů. Díky časovačům mohou uživatelé snadno sledovat, zda si čistí zuby dostatečně dlouho a rovnoměrně ve všech částech dutiny ústní.

    • Součástí balení jsou 3 typy hlavic pro individuální výběr
      Součástí zubního kartáčku Niceboy ION Sonic Lite je sada náhradních hlavic, které jsou klíčem k udržení maximální účinnosti a hygieny čištění zubů. Tyto hlavice jsou k dispozici ve třech různých tvrdostech: měkká, střední a tvrdá, aby vyhovovaly potřebám různých typů zubů a citlivosti dásní. Díky těmto variantám si můžete vybrat přesně tu správnou hlavici pro své individuální potřeby a preference. Kromě toho jsou hlavice snadno vyměnitelné a lze je bezpečně skladovat pro pozdější použití.

  • Výdrž až 40 dní bez nabíjení
    Zubní kartáček Niceboy ION Sonic Lite je vybaven množstvím funkcí, které zajišťují vynikající výkon a pohodlí při čištění zubů. Mezi ně patří dlouhá výdrž baterie, která uživatelům umožňuje používat zubní kartáček až 40 dní na jedno nabití. Zubní kartáček lze snadno dobíjet pomocí přiloženého kabelu microUSB.

Klíčové vlastnosti

  • Zubní kartáček Niceboy ION Sonic Lite je plně vodotěsný (stupeň krytí IPX7), takže se o něj při používání nemusíte bát.
  • Používání sonického zubního kartáčku zabraňuje vzniku zubního kazu a přispívá ke zdravějším dásním.
  • Sonická technologie je velmi šetrná a bezpečná. Proto je její používání vhodné pro použití s rovnátkami, můstky, korunkami atd.
  • Tělo vyrobené z vysoce kvalitních materiálů se pohodlně drží a technologie odhlučnění zajišťuje tichý provoz.
  • Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Lite je k dispozici ve dvou barevných provedeních - černém a bílém
  • Zubní kartáček si uloží naposledy použitý režim do paměti a po zapnutí jej opět aktivuje

 

Technická specifikace
Počet otáček za minutu 60 000
Napětí/výkon 3,7 V== 1,2 W
Nabíjení Standardní nabíječka MicroUSB
Výstupní napětí 5V== 300 mA
Provozní doba 40 dní (vypočteno na základě provozních podmínek 2 minuty/čas a 2 krát/den)
Kapacita baterie 500 mAh
Doba nabíjení 2,5 hodiny
Vodotěsnost IPX7

Obsah balení:

  • Rukojeť zubního kartáčku Sonic Niceboy Lite
  • 3x hlavice kartáčku (měkká, středně tvrdá, tvrdá)
  • Nabíjecí kabel microUSB
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy ION Sonic Lite, bílá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.