Niceboy ION Airsonic STAR

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
 
Kód produktu: 467968
Niceboy

Niceboy ION Airsonic STAR [airsonic-star]

Niceboy ION AirSonic STAR

Fén Niceboy ION AirSonic STAR je vybaven výkonným motorem o příkonu 2100 W, který zajišťuje optimální proudění vzduchu pro rychlé a účinné sušení vlasů. Díky integrované funkci ionizace fén chrání vlasy před nadměrným vysoušením a zanechává je přirozeně hladké a lesklé. V balení naleznete ultratenký stylingový koncentrátor a objemový difuzér pro úpravu různých typů vlasů. Fén nabízí dvě možnosti proudění vzduchu a teploty, díky čemuž můžete přizpůsobit styling svým potřebám. Praktické tlačítko chladného vzduchu pak pomůže nastavit váš účes.

O produktu

    • Výkonný motor a funkce ionizace pro rychlý styling při zachování zdraví vašich vlasů
      Fén Niceboy ION AirSonic STAR zaručuje nejen rychlý styling, ale podporuje také dlouhotrvající krásu a vitalitu. Výkonný 2100W motor vytváří optimální proudění vzduchu pro rychlé a účinné sušení vlasů. To znamená nejen úsporu času, ale také mnohem menší vystavení vlasů horkému vzduchu. Klíčovou funkcí je funkce ionizace, která přispívá k většímu zdraví a ochraně vlasů. Funkce ionizace totiž produkuje záporně nabité ionty, které nejen snižují statickou elektřinu ve vlasech, minimalizují jejich krepatění a usnadňují jejich úpravu, ale také zvyšují odolnost vlasů vůči vnějšímu poškození. To znamená, že vlasy zůstávají po vysušení přirozeně hebké a lesklé.

    • Praktický difuzér a koncentrátor v balení rozšíří váš repertoár účesů
      V balení fénu Niceboy ION AirSonic STAR naleznete dva nástavce, které vám umožní maximálně snadno dosáhnout různých účesů. Mimořádně tenký stylingový koncentrátor, který se otáčí o 360°, vám umožní přesně nasměrovat proud vzduchu přesně tam, kde je potřeba, což je ideální pro vytváření hladkých a uhlazených účesů. Druhým nástavcem je objemový difuzér, který dodává vlasům extra objem a texturu. Jeho speciální konstrukce rozptyluje vzduch rovnoměrně po celé hlavě, což je skvělé pro vytváření bohatých kudrlin a vlnitých účesů. Díky těmto dvěma nástavcům se fén Niceboy ION AirSonic STAR stane praktickým nástrojem pro kreativní styling, který vám umožní experimentovat s různými účesy a vytvářet si vlastní jedinečné účesy podle vašich představ.

  • Díky nastavením proudění vzduchu a teploty máte svůj styling plně pod kontrolou
    Sušič vlasů Niceboy ION AirSonic PRO vám poskytuje širokou škálu kontroly nad teplotou i proudem vzduchu. Můžete si vybrat mezi dvěma rychlostmi proudění vzduchu a třemi různými teplotami. Velice užitečnou funkcí je tlačítko studeného vzduchu pro šetrnější úpravu vlasů, konečné tvarování a dlouhotrvající fixaci vlasů.

Klíčové vlastnosti

  • Fén poskytuje dostatek volnosti pohybu díky 1,7 metru dlouhému kabelu
  • Bezpečnostní pojistka chrání fén před poškozením - pokud hrozí přehřátí, preventivně vypne fén, dokud teplota neklesne na bezpečnou úroveň
  • Díky účinnému motoru s nízkou hlučností už sušení vlasů nebude rušit domácí pohodlí
  • Bohatý obsah balení pro vytvoření dokonalého účesu

 

Technická specifikace
Výkon 2100 W
Napětí 220-240 V /50-60 Hz
Třída ochrany spotřebiče II
Spotřeba energie ve vypnutém stavu 0,00 W

Obsah balení:

  • Niceboy ION AirSonic STAR
  • Koncentrátor
  • Difuzér
  • Návod k obsluze
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy ION Airsonic STAR

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.