NHL 23 CZ Typ konzole:

+ Dárek:NHL 23 puk v ceně 259,- Kč
DOSTUPNÉ TAKÉ NA NHL 23 CZ - PS4NHL 23 CZ - PS5NHL 23 CZ - XBOX ONE
Cena s DPH
569 Kč
Cena bez DPH: 470 Kč
 
Kód produktu: 449670
ElectronicCZ titulky
 
Chceš ušetřit 110 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč

NHL 23 CZ [Xbox Series X|S]

EA SPORTS NHL 23 je lepší spolu se zavedením smíšených ženských a mužských týmů v HUT a přichází jako aktualizace po uvedení, cross-platform matchmaking pro hráče na stejné generaci platforem v HUT a WOC. Tak vezměte své přátele a připravte se na dosud nejpropojenější zážitek z Chel.

O hře:

EA SPORTS NHL 23 je spolu lepší. Získejte nejlepší hráče na světě v jedné sestavě se zavedením smíšených ženských a mužských týmů v HUT. Multiplatformové vytváření zápasů pro hráče na stejné generaci platforem v HUT a WOC, které přichází jako aktualizace po uvedení na trh, znamená hlubší hráčské fondy, kratší časy ve frontě a více týmů, se kterými se může váš tým vyrovnat. A nyní přidejte do svého nejlepšího válce více než 500 nových herních animací Last Chance Puck Movement, které vám umožní kontrolovat průběh hry po dosažení jakékoli úrovně kontaktu, od přihrávek bez zakopnutí až po zoufalé výstřely z ledu. Kromě toho vám propracované strategické systémy umožňují snadno plánovat hru a dolaďovat vaše dovednosti při tvorbě her. Tak chyťte své přátele a připravte se na dosud nejdynamičtější, nejpropojenější a vizuálně bohatý Chel zážitek.

Klíčové vlastnosti

  • PŘIPOJOVÁNÍ NAPŘÍČ PLATFORMAMI
    V současnosti plánované jako aktualizace po uvedení na trh, cross-platform matchmaking na konzolích stejné generace pro HUT a World of Chel zkrátí čas ve frontě a vytvoří hlubší hráčské bazény, takže vy a vaše posádka můžete otestovat svou odvahu proti většímu počtu týmů než kdykoli předtím .
  • POHYB PUKU LAST CHANCE
    Nová série animací zoufalé hry přidává do hry novou vrstvu autentičnosti a vzrušení.
    Zakopnutí: Pokuste se o přihrávku nebo střelu po dosažení jakékoli úrovně kontaktu. Tyto zoufalé pohyby jsou základem epických momentů a zajišťují, že nikdy nezůstanete mimo hru. A s více než 500 animacemi Stumble Action je každý moment stejně vzrušující jako ten předchozí.
    Loose Plays s pukem: Proměňte jakýkoliv uvolněný puk na příležitost dvojitým poklepáním na přihrávku nebo vystřelení a ponořte se do neuvěřitelných her, abyste skórovali nebo vyčistili puk.
    Vylepšené AI brankáře: Pomocí systému lidských brankářů mají nyní umělí brankáři přístup k více než 50 novým skupinám na záchranu lidského zoufalství, což představuje více než 350 nových animací na záchranu.
  • AKTUALIZACE X-FACTOR
    Nové animace X-Factor: „Skilled Up“ Trevora Zegrase vám umožní znovu vytvořit jeho virální přihrávku přes síť a „Relentless“ Sarah Nurse zvyšuje schopnost hráče střílet a přihrávat, když je mimo rovnováhu.
    Vylepšení AI X-Factor: Inteligentnější AI znamená lepší tvorbu her, přičemž AI hráči využívají vylepšené X-Factors, aby byli na ledě účinnější a podobní svým protějškům v reálném světě.
  • ASISTOVANÉ STRATEGIE
    Herní strategie byly celkově aktualizovány, aby usnadnily pochopení a realizaci nejlepších herních plánů pro váš požadovaný herní styl. Co je na palubě:
    Dvě nové moderní strategie speciálního týmu: Základní strategie NHL The Wedge (1-1-2), Penalty Kill a 1-3-1 Power Play jsou nyní v sadě hráčů. Spolu s obnovenými stávajícími speciálními týmovými strategiemi, aby se zajistilo, že se budou cítit více než v moderních zápasech NHL. Úkoly hráčů v Power Play: Nyní můžete přiřadit tyto tři různé role v jejich Power Play: Distributor, Finisher a Nosič poupat. Hráči s přidělenými rolemi budou umělé inteligenci známí a umělá inteligence jim bude umět rozdělit puk na základě pozice, situace a X-Factor tendencí. Nová instruktážní videa: Carrlyn Bathe rozebírá složitost strategií Penalty Kill a Power Play v řadě nových videí.

Prezentace

  • OSLAVY
    Stanley Cup Celly: Nová interaktivní oslava Stanley Cupu vám poskytne další agenturu, když je čas rozpoznat jejich velké vítězství v režimu franšízy. Vyberte si, kdo zvedne sklenici jako první, vylepte své jméno na jeho stranu a další.
    Hattricky: Ikonický hattrick házení se vrací spolu s možností přizpůsobit si oslavy hattricku svého týmu.
    Velké okamžiky: Série nových animací na konci hry pro vysokoadrenalinové momenty, jako jsou zezadu, OT, přestřelky a vítězství v play-off.
    Světelná show: Nové a autentické světelné show po gólu pro týmy NHL.
  • PROJEKCE NA LEDĚ:
    Všechny nové projekce pro intra hry.
    Autentické projekce několika týmů NHL v režimu offline.
    11 různých přizpůsobitelných úvodů pro EASHL a offline.
    11 nových prezentací národní hymny pro režimy offline, IIHF a online vytváření.
  • DAV A ATMOSFÉRA
    Díky úplné revizi inteligence davu a zvuku nyní lidé na tribunách rozumějí a reagují na to, co se děje ve hře. Díky našemu novému algoritmu Crowd Engagement Score můžete očekávat, že vás zasype jásot po vítězství v napínavém rozstřelu a vypískání na trestnou lavici, když faulujete soupeře na jeho domácím ledě.
  • ŽEBŘÍČKY
    Dynamické nové žebříčky AR na ledě pro všechny online a offline režimy poskytují aktuální informace o statistikách hráčů a týmů, když postupují v žebříčku.
  • FROSTBITE ENGINE
    Engine Frostbite nadále pohání EA SPORTS NHL 23 s bezkonkurenčními vylepšeními grafiky pro konzolové hry. Od dynamického osvětlení a propracované věrnosti postavy až po realistické animace pramenů vlasů a látek – Frostbite oživuje akci.

Herní módy

  • HOCKEY ULTIMATE TEAM
    Vytváření zápasů napříč platformami: Vytváření zápasů mezi platformami, které je momentálně plánováno jako aktualizace po uvedení na trh, v HUT napříč konzolami stejné generace urychlí čekání a přinese ještě více týmů, se kterými se můžete vy a váš tým postavit.
    Seznam skladeb HUT Rivals: V úplném obnovení HUT Rivals, příchod HUT Rivals Playlist umožňuje hráčům soutěžit v různých nových rotujících herních tématech.
    HUT Rivals Rewards: Na základě zpětné vazby od naší komunity můžete nyní odemknout tři další úrovně odměn na základě výher nebo výher, které budou okamžitě uděleny.
    Integrace ženského národního týmu IIHF: V historické aktualizaci mohou kotníky ženského národního týmu IIHF nyní hrát po boku mužů v sestavě HUT, což vám umožní proměnit váš vysněný tým nejlepších hráčů tohoto sportu ve skutečnost. Navíc, hráči národního týmu budou mít základní i hlavní předměty začleněné do událostí.
  • FRANCHISE
    Historická úroveň přizpůsobení: Ve významné aktualizaci franšízového režimu si nyní hráči mohou přizpůsobit svou ligu mnoha novými způsoby, včetně:
    Nastavte počet týmů od 6 do 48.
    Nastavte počet odehraných her od 6 do 84.
    Nastavte počet divizí a konferencí.
    Nastavte počet her divizí, konferencí a mezikonferenčních her.
    Nastavte počet kol play-off a zástupných kol.
    Přizpůsobte si počet zápasů play-off v sérii a kole.
    Ovládejte počet domácích a vnějších zápasů pro každou sérii play-off.
    Ovládejte minimální/maximální platový strop ligy a platy jednotlivých hráčů.
  • EA SPORTS HOCKEY LEAGUE (EASHL)
    Multiplatformové dohazování: V současnosti plánované na listopad 2022, multiplatformové dohazování ve WOC na konzolích stejné generace urychlí čekací doby a přivede ještě více týmů pro vás a váš tým, abyste s nimi mohli „dubovat“.
    > Asistované strategie: Nové herní strategie pomáhají hráčům pochopit a provádět správné strategie pro jejich požadovaný herní styl pro bohatší a efektivnější zážitek ze hry.
    Nové schopnosti X-Factor: Otevřete hlubší úroveň přizpůsobení herního stylu díky vlivu nových schopností X-Factor, který mění hru.
    Aktualizace zóny tvorby: Přizpůsobte si arénu, oslavy a projekce na ledě svého týmu s větší kontrolou než kdykoli předtím.
 

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na NHL 23 CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.