Neptunia: Sisters VS Sisters (Day One Edition)

Cena s DPH
1 299 Kč
Cena bez DPH: 1 074 Kč
 
 
Kód produktu: 470286
IdeaEN dabing

Neptunia: Sisters VS Sisters (Day One Edition) [Xbox Series X]

O hře

Sestry převezmou zodpovědnost za obranu Gamindustri v tomto svérázném akčním RPG!

V Neptunie: Sisters VS Sisters hrajete za kandidátky bohyně v čele s Nepgearem, který se probouzí z dvouletého spánku do Gamindustri, kterého převálcovala zrádná hrozba zvaná Trendi Fenomén.

Klíčové vlastnosti

  • C-C-C-Combo Maker!
    Když se budete procházet po zemích Gamindustri, setkáte se se spoustou nepřátel - je čas bojovat! Použijte komba a spojte své útoky v reálném čase. Převezměte kontrolu nad bojištěm v jedinečném taktickém akčním bojovém systému!

  • Odhalte vzhled Planeptune se 2 novými hratelnými postavami
    V průběhu hry objevíte zábavné doplňky, které můžete ozdobit a přizpůsobit si členy vaší skupiny. Pořiďte fotku v režimu Photo Mode a použijte novou funkci ve stylu manga exkluzivní pro vydání Nintendo Switch. Hrajte za postavy vytvořené dvěma legendárními herními vývojáři – Higurashi z Ryukishi07 a Shanghai Alice ze ZUN od začátku. Verze Nintendo Switch má také dvě nové exkluzivní hratelné postavy, Maho a Anri!

  • Slyšíš štěbetání lidí?
    V důsledku devastace způsobené fenoménem Trendi se velká většina populace obrátila na telefon rPhone na všechny způsoby každodenního života včetně komunikace. Na své cestě se připojte k sociální síti Chirper, abyste mohli plnit různé vedlejší úkoly, které vydávají ti, kteří to potřebují, a získejte speciální odměny!


Obsah balení:

  • Hra Neptunie: Sisters VS Sisters
  • Manuál

Trailer


Recenze na Neptunia: Sisters VS Sisters (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.