Neptunia ReVerse (Standard Edition) PS5

Cena s DPH
1 429 Kč
Cena bez DPH: 1 181 Kč
 
 
Kód produktu: 451918
IdeaEN dabing

Neptunia ReVerse (Standard Edition) [PS5]

O hře

Čtyři bohyně, uzavřené ve Válce konzolí, soupeří o ovládnutí planety, dokud Neptun bude svržen a zbaven své moci. Nyní musí Neptun bojovat, aby obnovil své místo, ale mohla by bytost známá jako Arfoire ohrozit právě ten svět, který bohyně přísahaly chránit?


Klíčové vlastnosti

  • Vylepšený Gamindustri svět
    Neptunie ReVerse je perfektní RPG vstup pro nováčky Neptunie a pro fanoušky Neptunie, aby si to mohli znovu přežít! Díky schopnostem PlayStation5 si hráči mohou vychutnat svět Gamindustri s vylepšenou grafikou a svěže vypadajícím uživatelským rozhraním systému!

  • Gone Fishing
    Nyní může Neptun ochladit své smysly a strávit nějaký čas sám chytáním ryb v této nové minihře! A budete-li dostatečně trpěliví, možná se vám podaří potáhnout i nějaké sladké vybavení. Buďte však opatrní! Jakýkoli chybný krok může narazit na páchnoucího nepřítele.

  • Přizpůsobte si hru
    Toužíte po dalších způsobech, jak to hrát po svém? S vyváženou hratelností a „režimem uspořádání“ si nyní můžete vybrat z 20+ postav, které budete hrát od začátku! Navíc, systém „plány“ umožňuje hráčům vytvářet a falšovat nové předměty a vybavení, přidávat kobky k prozkoumání a dokonce upravovat kapky z nepřátel a materiálů sesbíraných v kobkách!

  • The Gang of Four
    Limit členů vaší skupiny se nyní zvýšil ze 3 na 4 členy! Transformujte Neptuna a bohyně aktivací režimu HDD pro zesílení útoků.

Trailer


Recenze na Neptunia ReVerse (Standard Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.