Need for Speed: Unbound [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
409 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 454512
Electronic

Need for Speed: Unbound [PS5] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 

Získejte exkluzivní bonusy

Předobjednejte si hru Need for Speed ??Unbound a získejte následující exkluzivní obsah:
  • Jízdní efekt
  • Poznávací značku NFS
  • Motiv na banner a samolepku
  • Bank 150 000$

O hře

Snažte se dojít až na vrchol, ale nepřestávejte dávat pozor. Přechytračte policisty a zapojte se do týdenních kvalifikací o účast v The Grand, ultimátním pouličním závodě. Naplňte si garáž precizně nastavenými speciály a ukažte se v ulicích ve svém stylu.

V Need for Speed ??Unbound je svět vaším malířským plátnem. Dokažte, že máte na to, abyste vyhráli The Grand, ultimátní pouliční závodní výzvu v Lakeshore. Během čtyř týdnů intenzivního závodění si vydělejte dostatek peněz na vstup do týdenních kvalifikací, poražte soupeře a udělejte si jméno na pouliční závodní scéně tím, jak dokážete přelstít policisty. Naplňte si garáž precizně nastavenými speciály a ukažte se v ulicích ve svém stylu s exkluzivními doplňky za doprovodu pulsujícího globálního soundtracku, který rozhýbe každý kout světa. Vyjádřete se naplno pomocí nejnovějších uměleckých stylů a typických tagů vyjadřujících to, kým opravdu jste. Toto nejnovější pokračování série Need for Speed ??od studia Criterion Games, které poskytuje oddělené kampaně pro jednoho i více hráčů, nabízí hodiny elektrizující a adrenalinové akce.

Klíčové vlastnosti

    • Svět je vaším plátnem
      Graffiti v Need for Speed ??Unbound ožívá ve zcela novém jedinečném vizuálním stylu, který kombinuje nejnovější prvky street artu s nejrealističtějšími auty v historii série Need for Speed. Používejte zcela novou sadu pro tvorbu výrazných vizuálních a zvukových efektů k podtržení vašeho řidičského umění včetně funkce Burst Nitrous, což je nová taktika přinášející ohromující pocit z rychlosti.

    • Začněte dolů, závodíte až na vrchol
      Abyste byli nejlepší, musíte riskovat. Zvolte si, kdy a jak vše vsadíte na jednu kartu. Projíždějte ulicemi obrovskými drifty, ucházejte policistům nebo dalším závodníkům. Čas jsou peníze, takže najděte nejrychlejší způsob, jak získat dostatek peněz na vstup do týdenních kvalifikací a probojování se do hlavního závodu v Lakeshore, The Grand.

    • Ovládněte ulice
      Čím více závodů absolvujete, tím více rozruchu kolem sebe vzbudíte. Zatímco se vám půjdou po krku policisté, musíte se takticky, za pomoci nových způsobů úniku, rozhodovat tak, abyste měli v honičkách s nimi navrch. Budete se jim snažit ujít, rozdáte si to s nimi na férovku, nebo se schováte v podzemí Lakeshore? Ovládněte ulice a sbírejte za to odměny.

  • Vyjádřete se naplno
    Dorazte na schůzku a předveďte svůj jedinečný styl prostřednictvím nabídky stovek kosmetických předmětů, včetně exkluzivního oblečení od některých z předních inovátorů módy. Promítněte osobní styl i na svá auta, přetvořte si je pomocí unikátních polepů a výřezů a udělejte tak z nich legendární speciály. A když vyhrajete, nezapomeňte si vychutnat soupeře vlastními vítěznými pózami.

Trailer


Recenze na Need for Speed: Unbound [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.