Moving Out Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Moving Out - PS4Moving Out - XBOX ONE
Cena s DPH
419 Kč
Cena bez DPH: 346 Kč
 
 
Kód produktu: 453753
TeamEN dabing

Moving Out [NSW]

 

Balení neobsahuje paměťovou kartu a vyžaduje připojení k síti internet, kde si stáhnete hru pomocí kódu, který je součástí balení.

O hře

Staňte se certifikovaným mistrem v odstraňování v tomto akčním, hádankovém a fyzikálním simulátoru pohybu, který přináší nový význam „gaučové kooperaci“.

Ve hře Moving Out mohou hráči trénovat sami nebo s přáteli, aby se naučili, co dělat a co ne při přesouvání nábytku. Očekávejte dějové zvraty, neuctivý humor, portréty a hraniční scénáře porušující autorská práva. Mysleli jste si, že stěhování je nudné, zamyslete se znovu!

Klíčové vlastnosti

  • Kooperativní hra
    Vychutnejte si hru sólo jako nezávislý hráč nebo se spojte s několika přáteli v režimu plného příběhu. Až čtyři hráči se mohou spolu uvelebit na gauči a hádat se o tom, jak se nejlépe pohybovat!
  • Neustálá akce
    Hráči se naučí procházet v řadě stále nejjistějších a fantastických instruktážních lekcí. Ty zahrnují vše od vykládání nechtěných kancelářských potřeb až po pašování žiraf ze zoo.

  • Kreativní hádanky
    Jak se náklad dostane z jednoho místa na druhé, závisí výlučně na hráčích, takže vyhoďte manuál z okna a buďte kreativní. Zbourejte stěny, házejte věci a používejte technologie, jako jsou portály a paprsky.

  • Zákony fyziky
    Neznáte dokonalou trajektorii přehodit chladničku přes okno? Odteď budete!

  • Množství scénářů
    Pokud můžete přesunout gauč, pak můžete přesunout gauč v prostoru. Moving Out vezme hráče na cestu přes několik neuvěřitelně nekonvenčních pohyblivých scénářů.

Trailer


Recenze na Moving Out

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.