Moving Out 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Moving Out 2 - PS4Moving Out 2 - PS5Moving Out 2 - Xbox Series X|S
Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 463267
TeamEN dabing
 
Chceš ušetřit 170 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 639 Kč

Moving Out 2 [NSW]

 

O hře

Moving Out je zpět – bláznivější než kdykoli předtím a navíc is možností online hraní!
Vraťte se do města Packmore a využijte své stěhovácké dovednosti ve zcela nových i v několika již u hráčů známých oblíbených dimenzích. Pomozte postavit na nohy stahovací firmu Smooth Moves a staňte se špičkovým specialistou v oboru aranžování a přemisťování nábytku!
Moving Out 2 je ulítlé pokračování světoznámého fyzikálního simulátoru stahování. Vklouzněte do své pracovní uniformy a sami nebo až se třemi přáteli pomozte obyvatelům města Packmore i dalších míst sbalit se a odejít!

Klíčové vlastnosti

  • Multidimenzionální lokální i online hra více hráčů: Přátelé, kteří stahují společně, se baví společně! Ať už máte chuť na lokální kooperaci, nebo online hru více hráčů na různých platformách, doručíme vám balíček přesně podle vašich představ!
  • Nové dobrodružství: Už dávno nepůsobíme pouze v Packmore... S pomocí mezidimenzionálních portálů budete moci zkoumat nové světy plné výzev a chaotických akcí, které polechtají vaši bránici.

  • Nové postavy i vracející se oblíbenci: Moving Out 2 nabízí zcela novou skupinu neskutečně roztomilých postav, protože firma Smooth Moves v mezidobí přijala několik nových, snaživých stahováků! Nemusíte se ale bát, Rye Yu a Sidney jsou stále na její výplatní listině...

  • Hra pro každého: Asistenční režim?! Máme! Široká škála možností zlepšujících přístupnost?! Máme! Spousta postav a nespočet přesně padnoucích modelů a skinů pro všechny módní nadšence?! Máme! Máme! Máme!

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na Moving Out 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.