Mount and Blade 2: Bannerlord Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mount and Blade 2: Bannerlord - PC DVDMount and Blade 2: Bannerlord - PS4Mount and Blade 2: Bannerlord - PS5
Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
Kód produktu: 449658
PrimeEN dabing
 
Chceš ušetřit 180 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 719 Kč

Mount and Blade 2: Bannerlord [Xbox Series X|S]

Rohy dují, vrány se slétají. Říše je rozervána občanskou válkou. Za hranicemi vznikají nová království. Popadněte meč, navlečte zbroj, povolejte stoupence a vyražte dopředu za vítězstvím a slávou na bojišti Calradie. Upevněte svou vládu a vytvořte nový svět z popela toho starého.

O hře:

Mount & Blade II: Bannerlord je velmi očekávané pokračování úspěšné středověké bojové simulace a hry na hrdiny Mount & Blade: Warband. Hra je zasazena do období před 200 lety a rozšiřuje detailní soubojový systém i svět Calradie. Bombardujte horské pevnosti pomocí obléhacích strojů, vybudujte tajnou zločineckou říši v zapadlých městských uličkách nebo se vrhněte do chaotických bitev v rámci výpravy za mocí.

Klíčové vlastnosti

  • Strategické / akční RPG
    Zkoumejte, podnikejte nájezdy a dobývejte po celém rozsáhlém kontinentu Calradie a dělejte si v průběhu hry přátele i nepřátele. Dejte dohromady vlastní armádu a veďte ji do boje, velte svým vojákům v bojové vřavě a bojujte po jejich boku.
  • Sandboxová kampaň pro jednoho hráče
    Hrajte po svém! Naplánujte si vlastní cestu k moci v dynamickém sandboxovém dobrodružství, kde žádné dva průchody hrou nejsou stejné.
  • Rozsáhlý editor postavy a systém rozvoje
    Vytvořte si vlastní postavu a rozvíjejte ji podle svého herního stylu. Vylepšujte si schopnosti pomocí praktických úkonů a získejte přístup k celé řadě perků, které představují vaše mistrovství v daném oboru.
  • Realistická ekonomika
    Sledujte, jak se mění dostupnost zboží v simulované feudální ekonomice, kde cena všeho od kadidel po válečné koně plynule reaguje na nabídku a poptávku. Obraťte anarchii ve svůj prospěch tak, že jako první dovezete obilí do hladovějícího města po obléhání nebo znovu otevřete obchodní cestu, na které řádí bandité.
  • Herní režimy pro více hráčů
    Prověřte svou taktickou zdatnost a bojové schopnosti proti hráčům z celého světa v celé řadě různých herních režimů pro více hráčů – od malých potyček až po obrovská epická obléhání se stovkami účastníků.
  • Směrový bojový systém založený na schopnostech
    Porážejte nepřátele pomocí sofistikovaného a intuitivního soubojového systému, který se snadno naučíte, ale těžko ovládnete.
  • Strhující bitvy
    Vyražte na bojiště a užijte si brutální středověké souboje z pohledu první nebo třetí osoby se stovkami jednotek na obrazovce, přičemž každá se řídí vlastní propracovanou umělou inteligencí.
  • Rozsáhlé možnosti modifikací
    Upravte si herní zážitek a užijte si zbrusu nové dobrodružství z vlastní tvorby. Engine a nástroje použité k vývoji Mount & Blade II: Bannerlord jsou volně dostupné pro komunitu, takže tvůrci modifikací mohou vytvořit vlastní interpretaci Calradie a vlastní světy!

Trailer


Recenze na Mount and Blade 2: Bannerlord

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.