Mount & Blade 2: Bannerlord (Early Access)

Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 408628
TaleWorldsEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Mount & Blade 2: Bannerlord (Early Access) [PC CIAB]


Balení neobsahuje fyzický nosič, jen kód na stažení hry.
Ke stažení hry je vyžadované připojení k síti internet a aktivaca v systému steam.
Toto balení je verze s předčasným přístupem. Všechna vylepšení hry do plné verze dostanete automaticky po jejich vydání.

Rohy dují, vrány slétají. Říše je postižená občanskou válkou. Za hranicemi vznikají nová království. Vezměte meč, navlečte zbroj, povolejte stoupence a vyrazte dopředu za vítězstvím a slávou na bojišti Calradie. Upevněte Vaši vládu a vytvořte nový svět z popela toho starého.


Mount & Blade 2: Bannerlord je velmi očekávané pokračování úspěšné středověké bojové simulace a hry na hrdiny. Hra je zasazená do období před 200 lety a rozšiřuje detailní souboj systém a svět Calradie. Bombardujte horské pevnosti za pomoci obléhacích strojů, vybudujte tajnou zločineckou říši v temných městských uličkách anebo se vrhněte do chaotických bitek v rámci výpravy za mocí.


Zkoumejte, podnikejte nájezdy a dobývejte po celém rozsáhlém kontinentu Calradie a udělejte si v průběhu hry přátele i nepřátele. Dejte dohromady vlastní armádu a veďte ji do boje, velte svým vojákům na čele armády a bojujte po jejich boku.


Naplánujte si vlastní cestu k moci v dynamickém sandboxovém dobrodružství, kde žádne 2 projdení hrou nejsou stejné.


Vytvořte si vlastní postavu a rozvíjejte ji podle svého herního stylu. Vylepšujte si schopnosti pomocí praktických úkonů a získejte přístup k řadě perků, které představují Vaše mistrovství v daném oboru.


Sledujte, jak se mění dostupnost surovin v simulované feudální ekonomice, kde cena všeho od kadidel po válečné koně plynule reaguje na nabídka a poptávka. Obraťte anarchii ve svůj prospěch tak, že jako první dovezete obilí do hledujícího města po obléhání anebo znovu otevřete obchodní cestu, kterou rádi přepadáváte.


Prověřte Vaši taktickou zdatnost a bojové schopnosti proti hráčům z celého světa v množství různých herních režimů pro více hráčů - od malých střetnutí po obrovské epické obléhání se stovkami účastníků.


Porážejte nepřátele pomocí sofistikovaného a intuitivního soubojového systému, který se lehce naučíte, ale těžco ovládnete.


Vyrazte na bojiště a užijte si brutální středověké souboje z pohledu první anebo třetí osoby se stovkami jednotek na obrazovce, přičem každá se řídí vlastní propracovanou umělou inteligencí.


Upravte si herní zážitek a užijte si celkem nová dobrodružství z vlastní tvorby. Engine a nástroje použité pro vývoj Mount & Blade 2: Bannerlord jsou volně dostupné pro komunitu, takže tvůrcové modifikací můžou vytvořit vlastní interpretaci Calradie a vlastní světy!



Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Mount & Blade 2: Bannerlord (Early Access)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.