MotoGP 23 (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA MotoGP 23 (Day One Edition) - PS5MotoGP 23 (Day One Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
1 269 Kč
Cena bez DPH: 1 049 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 460570
MilestoneEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

MotoGP 23 (Day One Edition) [PS4]

 

Bonus pro předobjednávky

Předobjednejte si hru MotoGP 23 (Day One Edition) a získejte následující obsah:
  • VIP Multiplier Pack DLC
  • Special Suits Pack DLC

O hře

AKCE ZE SKUTEČNÉHO ŠAMPIONÁTU V NEJPOKROČILÉM, NEJKOMPLETNĚJŠÍM A NEJNÁROČNĚJŠÍM ZÁŽITKU S MotoGP VŠECH DOB!

Klíčové vlastnosti

  • MŮŽE BÝT POUZE 1
    Pocit ze závodění po boku těch nejúspěšnějších šampionů MotoGP se vrací zpět na trať a přináší novou kapitolu plnou vzrušujících nových funkcí! A stejně jako na konci může být jen jeden závodník, který vyhraje šampionát, může být byť jen jedna oficiální videohra MotoGP!

  • OBJEVTE NOVOU KARIÉRU
    Váš hlavní cíl je sice stále stejný: vyšplhat po žebříčku z Moto3 přes Moto2 až na Olymp MotoGP, ale cesta, kterou si pro svou kariéru zvolíte, byla kompletně přepracována, aby vám poskytla ten nejrealističtější a nejosobnější zážitek všech dob. Vztah s ostatními závodníky bude hrát velkou roli: Rivalita může mít skutečný vliv na závody a nakonec i na vaši kariéru, takže dávejte pozor na novou virtuální sociální platformu ve hře… a hlídejte si záda! A stejně jako v reálném životě mohou vaši kariéru náhle nakopnout klíčové okamžiky: toto jsou nové body zvratu – zkratky, díky kterým budete rychleji procházet různými třídami pomocí speciálních výzev.

  • VZRUŠENÍ PRO KAŽDÉHO
    Ať už jste zkušený, ostřílený závodník, nebo jedete po dvou kolech úplně poprvé, MotoGP 23 vám dokáže představit zážitek, který bude vždy zábavný a motivující. Nový systém neurální pomoci je navržen tak, aby analyzoval váš výkon a poskytoval vám v reálném čase podporu ovládání, brzd a plynu. Speciální výuka vám umožní dopodrobna prozkoumat konkrétní aspekty hry. A pak získejte sebevědomí nebo si zdokonalte styl v prestižní MotoGP Academy, kde se naučíte všechny triky šampionů.

  • VŠECHNO SE MŮŽE ZMĚNIT
    Velká vítězství nikdy nejsou jednoduchá, takže pokud si troufnete na výzvu, bude se vám líbit nová funkce dynamického počasí! Ta do hry vnese tu nejvyšší úroveň nepředvídatelnosti, protože suchý závod se může rychle změnit na mokré peklo. Vytěžte nové pravidlo Flag-to-Flag na maximum, vyměňte si motorku a získejte nad soupeři strategickou výhodu! Když se může změnit cokoli, je načasování klíčové! Režim Flag-to-Flag a rozdělené obrazovky nejsou dostupné ve verzi pro Nintendo Switch.

  • PĚKNY PO VAŠEM
    Váš osobní styl není viditelný jen z toho, jak jezdíte, ale také díky vzhledu, který si vyberete! Popusťte tedy uzdu své fantazii a předveďte svůj styl díky nekonečným možnostem, které vám nabízí náš výkonný grafický editor! Nyní můžete sdílet své výtvory od prvního dne díky funkci cross-play.

  • ZÁVODY BEZ LIMITŮ
    Abyste dokázali, že jste ti nejlepší, musíte vyzvat úplně všechny. A přesně to teď můžete. MotoGP 23 obsahuje kompletní cross-play, takže můžete soutěžit s ostatními hráči bez ohledu na jejich platformu a generaci konzolí. A když bude konkurence ve stejné místnosti jako vy, režim rozpůlené obrazovky vám pomůže zjistit, kdo je skutečný král gauče. A nakonec nové hodnocené zápasy vám umožní vyzvat ostatní hráče na stejné úrovni dovedností, takže si budete moci užít ty nejnapínavější a nejnáročnější duely! Cross-play je dostupný pouze mezi konzolemi PlayStation a Xbox, není dostupný ve verzích pro PC a Nintendo Switch.

Trailer

Recenze na MotoGP 23 (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.