Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook (Deluxe Edition) - PS4Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook (Deluxe Edition) - NSW
Cena s DPH
989 Kč
Cena bez DPH: 817 Kč
 
 
Kód produktu: 456894
NISEN dabing

Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook (Deluxe Edition) [PS5]

 

O hře

Když se skupina dobrodruhů vrhne do hlubin neprobádaného žaláře, rychle si uvědomí, že si ukousli víc, než dokážou požvýkat. Beznadějně ztracení musí při hledání cesty ven najít jakékoli jídlo, které mohou.

Monster Menu: The Scavenger's Cookbook je RPG se strategií přežití, která kombinuje průzkum, taktický boj a mechaniku vaření, aby vytvořila dokonalý pokrm z dobrodružství v kobce! Přizpůsobte třídu, vzhled, hlas a pózu členů vaší skupiny a poté se vydejte hledat jídlo jakýmkoli způsobem.

Prozkoumejte mapu a hledejte ingredience a předměty. Bojujte s příšerami, abyste jim posbírali maso, nebo je dokonce sežerte přímo na bojišti, abyste získali dočasné posily. Ale buďte opatrní, protože to všechno spálí vzácné kalorie a před bojem s nebezpečnými příšerami, které číhají dál, musíte být v nejlepší formě! Můžete také založit táborák, abyste obnovili své HP a uvařili jídlo. Zkombinujte ingredience a vytvořte silná jídla, která vám mohou doplnit kalorie, povzbudit členy vaší skupiny, aktivovat dovednosti nebo dokonce ublížit monstrům v boji.

Klíčové vlastnosti

  • Snězte vše, co vám stojí v cestě
    Poražte a požírejte příšery v boji nebo použijte jejich maso na vaření jídel u táboráku, abyste získali HP, zlepšili své schopnosti a zvýšili své statistiky!

  • Vyberte si svého vlastního dobrodruha
    Vytvořte si tým až čtyř dobrodruhů přizpůsobením třídy, vzhledu, hlasu a pózy každého z nich!

  • Vlastní příchuť
    Zažijte jedinečnou kombinaci hratelnosti ze žánrů SRPG, roguelike a survival!

Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra Monster Menu: The Scavenger's Cookbook
  • Mini Art Book
  • Digital Soundtrack

Trailer


Recenze na Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.