Monster Energy Supercross 5 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Monster Energy Supercross 5 - PS5Monster Energy Supercross 5 - Xbox Series X|S
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 438829
MilestoneEN dabing

Monster Energy Supercross 5 [PS4]

Cesta ke slávě nebyla nikdy vzrušující! Obujte si boty největších legend SX se všemi oficiálními tratěmi, všemi jezdci a motocykly sezóny Monster Energy Supercross 2021, včetně 450SX, 250 East a 250 West. Dalším šampionem byste mohli být vy!

Všechno se naučíte

Nikdo se nenarodil jako šampion. Ale ježdění by mělo být zábavou pro každého! Vytvořte si svoji cestu ke slávě s novou Futures Academy, která vám krok za krokem pomocí tipů na obrazovce pomůže zvládnout umění závodění. Přátelský tutoriál, který vám umožní rychle přejít ze začátečníka na profesionála.

2 takty

Objevte zcela novou hru s neodolatelným šarmem 2-taktních kol! teď budete moci tyto klasiky používat v každém herním režimu. Tak nasedněte a závodte na cestě ke slávě s nejuznávanějšími výrobci OEMs: Yamaha, Suzuki, KTM, Honda, a Husqvarna!

Kariérní mód

Udělejte si jméno a zapište se do historie Supercross od nadějného mladého jezdce v kategorii Futures, až po jedinečnou šanci vyhrát šampionát jako profík. Upravený kariérní mód je nyní reálnější, než kdykoli před tím. Nech svůj talent vyrůst a poraz své rivaly.

Prostor

Prozkoumejte tratě ve volné jízdě nebo závoděte se svými přáteli. Úžasné nové prostředí nyní s více tratěmi, novou paletou křížových výzev a sběratelskými předměty k odemčení dalších zařízení.

Zůstaňte ve formě

Postarejte se o svého jezdce! S novým režimem kariéry budou pády a zranění přímo ovlivňovat váš výkon. Trénujte a dokončete konkrétní úkoly, abyste se zotavili a rychle obnovili svou nejlepší formu, abyste byli super konkurenceschopní!

Buďte kreativní

Užijte si všechny nové možnosti přizpůsobení s vylepšeným editorem a podpořte svou kreativitu! Smíchejte a spárujte již existující moduly se zcela novým editorem Rhythm Section Editor, abyste mohli navrhnout komplexní úseky tratě, připravené ke sdílení s komunitou. Vytváření úžasných skoků nebylo nikdy jednodušší!

Multiplayer i split screen

Posuňte tuto výzvu na zcela novou úroveň zábavy s novým režimem rozdělené obrazovky, pro vzrušující výzvy pro více hráčů a závoděte bok po boku se svými přáteli na gauči! A když vám gauč nestačí, zasoutěžte si v napínavém závodě online proti celému světu!

Trailer


Recenze na Monster Energy Supercross 5

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.