Monopoly Madness Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Monopoly Madness - PS4Monopoly Madness - NSW
Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 438412
UbisoftEN dabing

Monopoly Madness [XBOX ONE]


Objevte znovu hru MONOPOLY, kterou milujete, způsobem, který jste ještě neviděli. To je šílenství!

Chtěli byste se stát novým panem MONOPOLY? Toto je váš šťastný den! Náš oblíbený realitní magnát odjíždí na zaslouženou dovolenou a hledá dočasného zástupce. Způsob výběru? Závod o slávu a bohatství. Tentokrát se pravidla mírně změnila. MONOPOLY Madness přináší zážitek MONOPOLY do arény vůbec poprvé. Toulejte se po chaotických ulicích Monopoly City, sbírejte suroviny, nakupujte a vylepšujte nemovitosti, bavte se svými protivníky a vyhýbejte se jejich trikům, abyste vyhráli závod o bohatství. To je šílenství!
monopoly-madness-banner



Nový způsob hraní

S kratšími koly závodíte s ostatními hráči po chaotických ulicích Monopoly City, sbírejte suroviny, nakupujte a vylepšujte nemovitosti, bavte se svými protivníky a vyhýbejte se jejich trikům, abyste vyhráli závod o bohatství.

Připravte se na šílenou akci

Jezděte na buldozeru, procházejte budovami, ničte nemovitosti pomocí sbíječky – to vše je taktika, abyste se stali nejbohatším ze všech. Jedna věc je jistá, bez ohledu na to to bude šílenství!

Chaotické, zábavné prostředí

Objevte čtyři jedinečná prostředí inspirovaná hrací deskou MONOPOLY s jejich vlastní atmosférou a architekturou, včetně ikonického města a jeho nočního života, plážového města a vodopádů Cozy Falls. Každé prostředí má několik úrovní a rozložení, které vám poskytují 20 arén na hraní.

Trailer


Recenze na Monopoly Madness

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.