Mikrofon Endorfy Solum Studio, černý

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
5 719 Kč
Cena bez DPH: 4 726 Kč
 
 
Kód produktu: 461781

Mikrofon Endorfy Solum Studio, černý [EY1B009]

 

Endorfy Solum Studio je kvalitní mikrofon s kardioidní charakteristikou a nastavitelným ramenem ideální pro streamování, natáčení vlogů, podcastů či hlasovou komunikaci. Vybaven je dotykovým tlačítkem pro ztlumení mikrofonu, které je umístěno na boční části. Na zadní straně se nachází 3.5 mm jack pro připojení sluchátek společně s regulací hlasitosti přehrávání. Mikrofon nabízí jednoduchou a pevnou montáž pomocí šroubu ke stolní desce. Samozřejmostí je pěnový pop filtr a 3 m dlouhý připojovací kabel USB-C na USB-A.

O produktu

  • Skvělý zvuk
    Streamovací mikrofon Endorfy Solum Studio je vybaven membránou, která vám poskytne jemný, čistý a bohatý zvuk, který si zasloužíte. Výsledkem jsou křišťálově čisté hlasové nahrávky, které zachycují každý detail. Díky konektoru pro sluchátka a praktickému tlačítku ztlumení budete mít zvuk pod úplnou kontrolou.

  • Jednoduché použití
    Set tohoto mikrofonu obsahuje nastavitelné rameno a USB kabel ukrytý uvnitř. Následující kroky připojení jsou jednoduché – připevněte jej ke svému stolu, zapojte do počítače a jste připraveni nahrávat. Mikrofon zvládne všechny vaše podcasty a streamy a navíc vypadá luxusně!

  • Ověření kvality nahrávky
    S tímto mikrofonem můžete v reálném čase snadno ověřovat kvalitu nahrávky. Tato pohodlná možnost je ideální pro nahrávání podcastů nebo streamování a umožní vám znít profesionálně v jakékoli situaci.

 

Technická specifikace
Typ mikrofonu Kondezátorový
Frekvenční odezva 20 Hz – 20 kHz
Bitová hloubka 24 bit/s
Vzorkovací frekvence 96 kHz
Připojení USB-C
Délka kabelu 3 m
Výstup na sluchátka Ano, 3.5 mm jack
Kompatibilita Windows, Linux, macOS
Nastavitelné rameno Ano
Tlačítko ztlumení zvuku Ano, dotykové
Rozměry 272 × 610 × 115 mm
Hmotnost 2155 g

Obsah prodejního balení:

  • Mikrofon Endorfy
  • Nastavitelné rameno
  • USB kabel
  • Pěnový filtr
  • Dokumentace


Recenze na Mikrofon Endorfy Solum Studio, černý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.