Microsoft Xbox Wireless Controller, Gold Shadow (Special Edition)

Cena s DPH
1 689 Kč
Cena bez DPH: 1 396 Kč
 
 
Kód produktu: 467898
Microsoft

Microsoft Xbox Wireless Controller, Gold Shadow (Special Edition) [QAU-00122]


Zazařte s novým bezdrátovým ovladačem Xbox - Gold Shadow Special Edition s nepřehlédnutelným zlato-černým metalickým povrchem!


Ovladač bude vaším elegantním kouskem ve hře na konzoli, počítači nebo na mobilním zařízení, v zářivém zlatém provedení se stane klenotem každé kolekce.
Ovladač přichází se všemi klíčovými funkcemi, které hráči současné generace očekávají. Kovově zlatý hybridní D-Pad poskytuje hladký dotek, pogumované postranní rukojeti s černým diamantovým vzorem a texturovaná rukojeť na spouštích, náraznících a zadním pouzdru poskytují zase dodatečnou podporu potřebnou k udržení kontroly v náročných herních momentech.



Vylepšený design: Zažijte vyšší pohodlí během hraní. Pogumované postranní rukojeti s černým diamantovým vzorem zaujmou nejen svým designem, ale poskytnou komfort, který při hře potřebujete. Samozřejmostí je texturovaný povrch spouští, palcových ovladačů a spodního krytu a kovově zlatý hybridní D-pad.


Kompatibilita: Ovladač je kompatibilní s konzolami Xbox One a Xbox Series , Windows PC, iOS a Android (některé funkcionality však nejsou podporovány). Ovladač má také 3.5 mm jack pro připojení stereo sluchátek.


Share Button: S pomocí sdílecího tlačítka okamžitě zachytíte a zasdílíte snímky obrazovky či nahrávky.


Přepínejte zařízení: Snadno spárujte a přepínejte mezi zařízeními včetně Xbox Series X, Xbox Series S, Windows PC, Android a iOS. Zapojte libovolnou kompatibilní náhlavní soupravu pomocí 3,5 mm stereo konektoru.



 

Technická specifikace
Konektivita: Bluetooth
Kompatibilita: Xbox Series X, Xbox Series S, Windows 10/11, Android a iOS
Výdrž baterie: 40 hodin


Recenze na Microsoft Xbox Wireless Controller, Gold Shadow (Special Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.