Mibro Watch T1, black

1 490 Kč
1 490 Kč
Cena bez DPH: 1 231 Kč
 
 
Kód produktu: 464815
Mibro

Mibro Watch T1, black

Mibro je značka, do které investovaly společnosti v čele s Xiaomi a která je zároveň jedním z hlavních členů ekologického řetězce společnosti Xiaomi. Společnost je známá svými cenově dostupnými chytrými hodinkami či TWS sluchátky, které nabízejí různé funkce a jejich kvalita je na vysoké úrovni.

O produktu

  • HD Bluetooth hovory a inteligentní upozornění
    Stačí připojit inteligentní hodinky k telefonu přes Bluetooth a můžete přijímat příchozí hovory na zápěstí a prohlížet si historii hovorů na stránce inteligentních hodinek. Můžete také dostávat připomínky zpráv (hovor, SMS, Gmail, Skype, Twitter, Facebook, WhatsApp, Instagram, VK, Snapchat atd.) a neuniknou vám žádné důležité informace.
  • 1,6palcový dotykový displej Amoled HD
    Inteligentní hodinky pro muže a ženy, 1,6palcový barevný dotykový displej Amoled HD s rozlišením 301 ppi a širším barevným prostorem, který vám díky lepší kvalitě obrazu přináší mimořádnou vizuální hostinu. Špičkové kovové tělo zpracované desítkami uměleckých procesů dobře ladí se třpytivým mikro-cambered krycím sklem. Můžete změnit různé ciferníky. Mírným otočením hlavy hodinek rychle přepnete ciferník, abyste ukázali svou osobnost.
  • Celodenní management zdraví
    Fitness hodinky zaznamenávají denní kroky, vzdálenost a spotřebu kalorií. Dokáže sledovat a analyzovat dobu spánku a srdeční frekvenci, jakož i monitorovat kyslík v krvi. Po spárování s GPS telefonu se pro každé cvičení vygeneruje graf trajektorie. Všechny údaje lze synchronizovat s aplikací APP (Mibro Fit) ve vašem mobilním telefonu pro analýzu, která poskytuje lepší přehled o vašem vlastním zdraví a pomáhá vám vytvářet plánované rutiny k dosažení vašich zdravotních cílů.
  • Asistent více sportovních režimů
    Fitness hodinky vám pomohou sledovat vaše každodenní aktivity a poskytují vám statistiky v reálném čase a dobré výsledky v oblasti fitness. Podporuje badminton, stolní tenis, aerobik, skákání přes švihadlo, bříšáky, chůzi, plavání, tenis, jógu, kliky, indoor cycling, kolečkové bruslení, indoor running, basketbal, horolezectví, outdoorovou cyklistiku, fotbal, volný tréning a na hodinkách můžete intuitivně číst své sportovní údaje.
  • Kompatibilita a dlouhá výdrž baterie
    Vodotěsné inteligentní hodinky 2 ATM s 350 mAh baterií jsou kompatibilní se smartphony se systémem Android 5.0 a vyšším, ios10.0 a vyšším. Díky vylepšenému čipu s nízkou spotřebou energie a optimalizovanému algoritmu je baterie odolnější - jedno nabití na 7 dní v denním režimu. Má další funkce: ovládání hudby, přehrávání hudby, zatřesení při fotografování, nalezení hodinek, upozornění na příchozí hovor, nerušit, alarm na zprávy aplikace, počasí, časovač, stopky, uzamčení obrazovky.

Technická specifikace

Displej: AMOLED HD
Velikost displeje: 1,6"
Rozlišení displeje: 320 x 360 mm
Připojení: Bluetooth 5.0
Materiál: tělo - kov a plast
řemínek - silikon
Řemínek: šířka 20 mm
délka 248 mm
Kapacita baterie: 350 mAh
Nabíjení: Magnetický kabel
Výdrž baterie: na jedno nabití až 7 dní
v úsporném režimu až 45 dní
Vodotěsnost: 2ATM
Vlastnosti: 20 režimů
aplikace Mibro Fit
reproduktor
mikrofon
Senzory: Optický snímač srdeční frekvence
Snímač SpO2
Akcelerometerr
Kompatibilita: Android 5.0 a novější
iOS 10.0 a novější (funkce se mohou lišit v závislosti na modelu mobilu a země)
Podporované jazyky: Zjednodušená čínština
tradiční čínština
angličtina
francouzština
španělština
portugalština
ruština
thajština
arabština
indonéština
vietnamština
turečtina
němčina
italština
polština
perština
Rozměry: 43,5 x 35 x 11,3 mm
Hmotnost: 51 g

Obsah prodejního balení:

  • Hodinky
  • Nabíjecí kabel s magnetickým konektorem
  • Dokumentace


Recenze na Mibro Watch T1, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.