Mibro Earbuds 3 Pro TWS, black

Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 464805
Mibro

Mibro Earbuds 3 Pro TWS, black

Mibro je značka, do které investovaly společnosti v čele s Xiaomi a která je zároveň jedním z hlavních členů ekologického řetězce společnosti Xiaomi. Společnost je známá svými cenově dostupnými chytrými hodinkami či TWS sluchátky, které nabízejí různé funkce a jejich kvalita je na vysoké úrovni.

O produktu

  • Plynulý zvukový zážitek
    Mibro Earbuds 3 Pro jsou stylový a funkcemi nabitý pár bezdrátových sluchátek. S tenkým designem a jednoduchým dotykovým ovládáním nabízí pohodlí i eleganci. Tato sluchátka se mohou pochlubit 2000 mAh baterií, která zajišťuje dlouhotrvající přehrávání a dokonce i schopnost nabíjet další zařízení na cestách prostřednictvím zpětného nabíjení. Pokročilá technologie potlačení hluku ENC blokuje okolní hluk, zatímco čip Bluetooth 5.3 zajišťuje stabilní připojení. Kvalita zvuku je na profesionální úrovni a poskytuje pohlcující a detailní zvuk s hlubokými basy. Se sluchátky Mibro Earbuds 3 Pro si můžete vychutnat plynulý zvukový zážitek ve velkém stylu.
  • ENC Noise Cancellation
    Ponořte se do světa zvuku s pokročilou technologií ENC (Environmental Noise Cancellation), která účinně snižuje hluk v pozadí a poskytuje křišťálově čistý zvuk i v hlučném prostředí. Algoritmus Mibro v kombinaci s algoritmem hluboké neuronové sítě dokáže potlačit 75% hluku na pozadí a izolovat hlas.
  • Výjimečná kvalita zvuku
    Vychutnejte si profesionální kvalitu zvuku, která oživí vaši hudbu bohatými basy, detailními středy a ostrými výškami. Sluchátka Mibro Earbuds 3 Pro poskytují pohlcující zvukový zážitek, ať už posloucháte svůj oblíbený seznam skladeb nebo si užíváte podcast.
  • Elegantní dotykové ovládání
    Sluchátka Mibro TW Earbuds jsou navržena s nejnovější verzí Bluetooth, takže máte zaručen kvalitní zvuk a stabilitu během jakéhokoli telefonického rozhovoru. Díky technologii Bluetooth 5.3 budete mít připojení na vzdálenost až 10-15 metrů!
  • Zpětné nabíjení
    Nabíjecí pouzdro lze použít k nabíjení telefonu jako záložní nabíječku. Dva nabíjecí kabely CC a A-Cat připojené pro uživatele s různými modely telefonů (uživatelé iPhone musí použít svůj vlastní nabíjecí kabel).
  • Pohodlný zážitek
    Nebojíte se otřesů, není snadné spadnout. Sluchátka přiléhají k lidskému uchu, zvětšují kontaktní plochu a činí nošení stabilnější a pohodlnější.

Technická specifikace

Typ: do uší, špunty
Bluetooth: 5.3
Bluetooth profily: neuvedeno
Dosah bluetooth: do 10 m
Impedance: 32 Ohm
Mikrofon: integrovaný
Frekvenční rozsah: 20 - 20000 Hz
Potlačení hluku: ENC
Doba nabíjení: sluchátka 1,5 hodiny
pouzdro 3 hodiny
Výdrž baterie: do 6,5 hodin hudby/hovorů
do 104 s pouzdrem
Kapacita baterie: 40 mAh každé sluchátko
2000 mAh nabíjecí pouzdro
Typ baterie: Li-Ion polymer
Nabíjecí port: USB-C
Vstupní napětí: sluchátko 5 V - 40 mA
Výstupní napětí: sluchátko 5 V – 100 mA
pouzdro 5 V– 100 mA
Dotykové ovládání: ano
Voděodolnost: IPX4
Kompatibilita: Android/iPhone (iOS)
Vlastnosti: Digitální displej
HiFi kvalita zvuku
Mono
Mikrofon s potlačením hluku
Reverzní nabíjení
Stereo
TWS
Vodotěsný
Rozměry: sluchátko 33,57 x 15,98 x 6,47 mm
pouzdro 52,6 x 52,35 x 26,2 mm
Hmotnost: 3,75 g (každé sluchátko)
pouzdro 52,7 g

Obsah prodejního balení:

  • 1x Pár sluchátek
  • 1x Nabíjecí pouzdro
  • 1x Nabíjecí kabel
  • Dokumentace


Recenze na Mibro Earbuds 3 Pro TWS, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.