Metroid: Dread (Special Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
2 339 Kč
Cena bez DPH: 1 933 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 433915
NintendoEN dabing

Metroid: Dread (Special Edition) [NSW]


Připojte se k mezigalaktickému lovci odměn Samusu Aranovi v jejím prvním novém příběhu 2D Metroid™ po 19 letech


Samusův příběh pokračuje po událostech ve hře Metroid Fusion, kdy sestupuje na planetu ZDR, aby prozkoumala záhadný přenos odeslaný do Galaktické federace. Odlehlou planetu ovládly začarované mimozemské formy života a mrazivé mechanické hrozby. Samus je obratnější a schopnější než kdy předtím, ale dokáže překonat nelidskou hrozbu, která se šíří v hlubinách ZDR?


Postavte se tváří v tvář neúprosnému E.M.M.I. Kdysi výzkumné stroje extrahující DNA, impozantní E.M.M.I. teď loví Samuse. Napětí je vysoké, protože se vyhýbáte těmto E.M.M.I. aby se vyhnuli kruté smrti a zároveň našli způsob, jak je zničit. Zjistěte, co změnilo tyto robotické zázraky na koště ZDR a utečte se svým životem.


Cítíte, jak Samusova síla roste, jak získáváte manévry a schopnosti? Získávejte nové a známé schopnosti při procházení mnoha prostředími tohoto nebezpečného světa. Parkujte přes překážky, klouzejte se těsnými prostory, postavte se nepřítelem a probojujte se planetou. Vraťte se do oblastí a použijte své nové schopnosti k nalezení vylepšení, alternativních cest a cesty vpřed. Prozkoumejte rozlehlou mapu, vyhýbejte se a zničte E.M.M.I. robotů a překonat hrůzu sužující ZDR.


Metroid: Dread (Special Edition) obsahuje:

  • Hru Metroid: Dread
  • SteelBook
  • 190-stránkovou 2D knihu Metroid s ilustracemi a uměním ze hry
  • Pět karet zobrazujících všechny obaly všech pěti her této epické pětidílné ságy.

    metro_special


Recenze na Metroid: Dread (Special Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.