Marvel's Spider-Man: Miles Morales CZ [PS4] - BAZAR (použité zboží)

999 Kč
619 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 414582
PlayStation

Marvel's Spider-Man: Miles Morales CZ [PS4] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Edícia ponúka hry vo vylepšenej grafike (krajšie odrazy, tiene, detaily), rýchlejšie načítanie, lepšie prepojenie s ovládačom a kvalitnejšie audio.
Marvel 's Spider-Man: Miles Morales
V nejnovějším dobrodružství v Marvel 's Spider-Man světě se teenager Miles Morales přizpůsobuje svému novému domovu, zatímco jako nový Spider-Man následuje svého mentora Petera Parkera. Ale když hrozí, že nelítostný boj o moc zničí jeho nový domov, ctižádostivý hrdina si uvědomí, že s velkou mocí musí také přijít velká zodpovědnost. Aby zachránil celý New York, si musí Miles nasadit masku Spider-Mana a opravdu si ji vzít za svou.
Vzestup Milese Moralese
Miles Morales objeví výbušné síly, které ho odlišují od jeho mentora Petera Parkera. Zvládnete jeho jedinečné bio-elektrické útoky jedů a skrytou kamufláž sílu spolu s velkolepou akrobacií, vynálezy a dalšími schopnostmi.
Boj o moc
Mezi nevyzpytatelnou energetickou společností a špičkovou zločineckou armádou vypukl boj o kontrolu nad marvelovských New Yorkem. Vzhledem k tomu, že se Miles ocitl v srdci této bitvy, brzy pozná cenu za hrdinství a bude se muset rozhodnout, co musí obětovat pro větší dobro.
Energický nový domov
Přejděte přes zasněžené ulice nové, živé a rušné čtvrti, zatímco tam Miles hledá pocit sounáležitosti. Když se rozšíří hranice mezi jeho osobním životem a životem plného boje proti zločincům, zjistí, komu může důvěřovat a jaké to je být opravdu doma.

Marvel 's Spider-Man: Remastered
Zcela nový zážitek se Spider-Manem!
Světově nejslavnější komiksový super hrdina, nám v nové hře Spider-Man představuje své akrobatické schopnosti, improvizaci a sítě, kterými se v komiksech proslavil. Také se představují nové prvky, které jsme v hrách se Spider-Manem dosud neměli možnost vidět. Od procházení parkour za využití okolí, po nový systém soubojů a průlomové kulisy, tato Spider-Man hra, je úplně jiná od svých předchůdců. Studio Marvel se spojilo s Insomniac Games aby vytvořily nový a autentický příběh. Nebude to hrdina, se kterým jste měli možnost se ve hře setkat, nebo jste ho měli možnost vidět ve filmu. Tato verze Petra Parkera je více dospělá a mnohem zkušenější s bojem proti zločinu ve městě New York. Také se snaží vyrovnat osobní život a kariéru, zatímco nese na ramenou váhu 9 milionů životů.
Staňte se Spider-Manem
Ovládejte mistra v boji proti zločinu, který mě za sebou roky soubojů s nepřáteli a mistrně ovládá své pavoučí smysly, dynamické schopnosti, akrobacii, různé zbraně a super kostýmy.
Užijte si nový příběh
Vítejte v novém světě Spider-Mana, ve kterém najdete známé postavy v netradičních rolích. Postavte se náročnému dvojímu životu v roli mladého dospěláka s úžasnými silami.
Vrhněte se do otevřeného světa
Volně se prehupujte městem New York v epickém akčním díle, které je plné bohatých příběhů a známých postav.


Recenze na Marvel's Spider-Man: Miles Morales CZ [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.