Mario Party Superstars [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
1 079 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 437796
Nintendo

Mario Party Superstars [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Volá se všem superhvězdám! Mario Party je zpět s 5 klasickými deskami z her Nintendo 64 Mario Party. Střetněte se s kytkami, když se snažíte získat co nejvíc hvězd (a sabotovat svéch protivníky) na desce Peach's Birthday Cake z původní hry Mario Party. Nebo sledujte odpočítávání, které uvolní Bowser Coin Beam, a držte tyto mince na palubě vesmírné krajiny. Na Mario Party se můžou přílivy rychle změnit, takže buďte ostražití, návštěvníci večírků. Tento a všechny ostatní režimy je možné hrát i online!


100 klasických miniher se vrací z her Nintendo 64 a Nintendo GameCube!

Vyzkoušejte si sbírku miniher Superstar z celé série Mario Party. Ať už šetříte mince pro hvězdy v režimu stolní hry nebo cvičíte ve volné hře, není nic podobné, jako když jste poslední ve hře Mushroom Mix-Up nebo Shy Guy Says. Všechny minihry se hrají pomocí tlačítkových ovládacích prvků, takže můžete zůstat při ovladači Joy-Con nebo využít ovladač Nintendo Switch Pro nebo systém Nintendo Switch Lite.


Párty se superhvězdami blízko ale i daleko

Zúčastněte se večírku kdykoliv a kdekoliv pomocí stejného systému, lokálního bezdrátového připojení nebo hraní online. Zápasy s přáteli v režimu stolní hry ukládají každé kolo, takže si můžete oddechnout a pokračovat tam, kde jste skončili. Pomocí samolepek chvalte nebo otravujte ostatních hráče, když budete závodit přes palubu a sbírat hvězdy. Všechy režimy podporují online multiplayer, takže můžete naskočit s přáteli na několik miniher nebo na maratónský 30-otočný zápas. Vítězstvo je stejně sladké (a kradení hvězd je stejně uspokojivé) z kteréhokoliv místa na světě.


Pro online funkcie je potřebné členství Nintendo Switch Online (prodává se samostatně) a účet Nintendo. Pro režim pro více hráčů můžou být potřebné další hry, systémy a/anebo příslušenství. Hry, systémy a některé doplňky se prodávají samostatně.




Recenze na Mario Party Superstars [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.