Mamibot W110-T-Robotický čistič oken

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
3 999 Kč
Cena bez DPH: 3 305 Kč
 
 
Kód produktu: 406574
Mamibot

Mamibot W110-T-Robotický čistič oken [M110-T]

Robotický čistič oken postavený na technologii umělé inteligence za velmi příznivou cenu!

Mamibot W120 hraje svou roli i jako záchranář, když čistí okna udržuje Vás tímto v bezpečí a ušetří vám energii i váš čas

proč koupit

  • Účinnost čištění-W110-T můžete využít jak doma, tak i pro komerční použití na větší plochy a to hlavně ze skla, keramiky, či na ploché povrchy ze dřeva. Účinnost čištění dosahuje až 98 %.
  • Bezpečnost především-Pro zajištění naprosté bezpečnosti je robot ukotven odolným lanem. Propojovací kabely k sobě můžete navíc připevnit matkou. V případě výpadku proudu je W110-T jištění proti pádu záložním akumulátorem, který udrží robota přisáté na povrchu až 30 minut.
  • 3 jednoduché kroky před použitím-1.Zapojte kabely a konektory pevně dotáhněte matkou. 2. Připevněte bezpečnostní lano robota k pevnému bodu budovy. 3. Spusťte čištění stisknutím tlačítka na robotovi, případně mobilní aplikací, či přiloženým dálkovým ovladačem.
  • Jednoduché k použití, ovládáte tak jak chcete vy-Tři způsoby spuštění robotického čističe oken. Aplikace, Jedním dotykem, Dálkovým ovladačem.
  • Více důvodů pro bezpečnější použití-Kabely se šroubovacími konektory, pro jejich těsné a pevné uchycení. Bezpečnostní lano s karabinou pro uchycení robotického čističe oken uvnitř domu. Záložní baterie vydrží na 30 minut-napájí sací mechanismus v případě, kdy by bylo napájení nechtěně odpojeno.

Obsah prodejního balení:

Robotický čistič oken W110-T
Napájecí adaptér s kabelem do zásuvky
čisticí kotouče
bezpečnostní lano
Prodlužovací napájecí kabel

Produktové video


Recenze na Mamibot W110-T-Robotický čistič oken

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.