Maglam Lord Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Maglam Lord - PS4
Cena s DPH
1 009 Kč
Cena bez DPH: 834 Kč
 
 
Kód produktu: 440132
PQubeEN dabing

Maglam Lord [NSW]


Akční JRPG přímo z hlubokého pekla!


Rychlá a zuřiva hra plná napínavých bitev

  • Postavte se mocným příšerám v bitvách s rychlým tempem, zatímco se snažíte znovu získat svoju moc. Naplňte si svůj DG metr, abyste mohli vypustit útoky Démonského Lorda Mečů pro širší možnosti bojových strategií.

Vydejte se na epické dobrodružství, abyste probudili své síly

  • Vstupte do světa fantazie, Eusdealu, a hrajte jako muž, nebo žena Killizzerk, Démonský Lord Mečů, který po tom, co ztratil své síly, je posledním z Démoních Lordů. Objevujte svět v úzkých, abyste přiniesli svůj druh z hranice vymizení.

Vytvořte si stovky zbraní a vylepšujte je

  • Vytvářejte magické zbraně a vylepšujte si je, aby sedli vašemu hernímu stylu! Úpravy vám přinášejí různé benefity v bitvách. Vylepšené síly útoků, nové zvukové efekty a dokonce i jejich osobnost může být s pomocí správných materiálů upravená.

Vybudujte si vztahy a najděte lásku mezi množstvím postav

  • Jen nalezením pomoci v manželství dokážete zabránit vyhynutí svého druhu! Postavy, které na cestě potkáte, budou schopné ovládat vaši moc! Spřátelte se s nimi a dokonce je vezměte na rande, abyste znovu získali svou moc.

Ohromující produkční hodnoty

  • Napsané Kei Miyakozuki-san a charakterový design a ilustrace od Okada Izo-san zaručují kvalitu a zážitek, jaký jinde nenajdete.


Související produkty (1)


Recenze na Maglam Lord

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.